torsdag den 20. december 2012

Opladning af batteriet ........

stikket er sat i kontakten, for mit personlige batteri skal oplades.
I går holdt vi julehygge på jobbet, og jeg har jo som bekendt en del ferie/afspadseringsdage, så min juleferie (17 dage fri)  startede derefter, og det må da være tid nok til at få batteriet ladet op.
Der skal da godt nok "nusses" omkring med diverse ting, men kun lige det jeg synes jeg har lyst til, så ikke kun ego-trip, men planen er at tingene skal gøres efter min lyst og mit tempo, det er vist det man kalder egenomsorg.
Kend din iphone, har jeg tænkt, derfor bemærk knappen.
Er hæklet efter opskrift hentet lige her www.lis-medppindene.blogspot.dk , så tak Sandra,fordi du indviede mig i opskriften. Du kunne nu godt have offentligtgjort lidt før hvor man kan købe lakridspulver, nå pyt, det når jeg til næste år.
Cower er et nemt lille projekt, som min svigerdatter måske skal have, som en lille før-julegave, når hun og familien ankommer på søndag.
Håber ikke på alt for dårligt vejr, vejrprofeterne ændre jo på deres spådom time for time.Mon de i grunden ved noget om det????
Om lidt vil jeg tjekke indkøbslisten, intet må jo mangle til jul, og sæt vi sneer inde!!! Et lille venindebesøg skal også effektueres, og så måske skal støvsugeren luftes lidt.
,

3 kommentarer:

 1. Du har så helt ret i at batterier skal oplades og jeg har længe haft en fornemmelse af at du brændte dit lys i begge ender.
  Godt du nu gør noget ved det i form af en lang og velfortjent ferie.
  Måske også D-vitaminer. Jeg er lige startet op på mine, for jeg er også udbrændt.

  Jeg har linket dit indlæg til Sandra. Så hun kan se at der er nogen som læser hendes indlæg. Det har hun været bekymret for, da der ikke er så mange tilbagemeldinger når hun har lavet indlæg. Så tusind tak for de søde ord til og om hende.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. 17 dage ? det var ellers ikke så dårligt !
  skønt for dig - og de batterier skal nok blive opladet, hvis ellers I har et rimeligt program for julen ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Dejligt for dig du nu har ferie - du må nyde den i fulde drag :)og du ønskes en god ferie fra mig

  SvarSlet