tirsdag den 18. december 2012

Ingen tid til strik .......

i dag. Børnene i Viborg skulle hentes i henholdsvis børnehave og SFO, og passes nogle timer, hyggeligt var det, og vi 2 gamle plejer jo ikke at se julekalenderen på TV, men det hyggede vi os med sammen med de 3 små, som godt nok kunne holde sig i ro i een hel halvtime!!!!!!!
Ikke fordi vi ikke jule forbereder, husbond udnytter godt nok sin "fritid"


Nu har han forsøgt sig med en bjælkehytte til nisserne, mit indkøbte ler har han brugt til bord, og skål med risengrød til nisserne. Og han leder i mine gemmer, og har fundet fyrfadslys til batteri i mine gemmer, så der er også lys i bjælkehytten
Jeg syntes også at bloggen skulle "mærke", at det er førjuletid, så nyt velkomstbilled måtte der til, og mine juleforberedelser handler også om, at der kun er 2 arbejdsdage, og så er der dømt juleferie i 2 uger.

4 kommentarer:

 1. Den hyggeligste bjælkehytte. Man har helt lyst til at bo der:-) men 2 ugers juleferie. Det er da næsten ikke til at holde ud, er det ?:-)

  SvarSlet
 2. Sødt bjælkehus han der har snedkereret og det er da hyggeligt, at se julekalender især når der er børn, der går op i det.

  SvarSlet
 3. Hej
  Fint nissebo i har det. Ja det skal blive godt med juleferie, jeg glæder mig også.
  Jeg syntes at julekalændern i år er super gode begge to og dem følger vi med i her hjemme så er der dømt familie tid når de kommer.

  Have en god dag.

  SvarSlet
 4. Det bliver bare skønt med den juleferie.
  Og hyggeligt medfør jule tingene :)

  SvarSlet