onsdag den 26. december 2012

God jul, på trods af .........

at flere af de personer, som opholdt sig her på matriklen ikke var helt på toppen.
Vigga havde feber allerede ved ankomsten 22., feberen svingede op og ned. Hun havde det faktisk "ok" den 24. om aftenen, men om natten steg feberen ret voldsomt,  lægevagten, som kunne konstatere virus/influensa blev besøgt julemorgen. Men frisk var hun jo ikke, så de forlod matriklen i aftes, et 1/2 døgn før beregnet, men den lille familie trængte vist til at komme hjem i vante omgivelser. Sønnen havde jo lungebetændelse, så han var heller ikke på toppen, og "mig sagde hunden", har hevet mig en forkølelse, det var ikke lige sådan vi havde regnet med, at det skulle være. I aftes var der afbud (også p.gr.a. sygdom)fra gode venner som plejer at komme til kaffe og pakkespil 1.juledag om aftenen.
Godt at Vigge var nogenlunde kvik juleaften,  dukkemøblerne blev straks taget i brug, jo de faldt i god jord. Bemærk hun er iklædt SIDELÆNS
Vi 2 gamle her på matriklen har brugt dagen i dag på absolut ingen ting. Sen morgenmad, lang spadseretur, eftermiddagen har jeg tilbragt i sofaen med strikketøjet, kaffe i koppen og ih hvor har det været dejligt, det er jo noget af det julen også bringer: tid til afslapning.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar