fredag den 28. oktober 2011

På standby ........

er LINNEA, for døgnet har jo som bekendt kun 24 timer, men der skal nu snart ofres lidt tid på den.


Min tid er gået med MØBIUS, jeg tør endnu ikke sige, om jeg gør det rigtigt, men jeg håber og tror måske også en smule på det.


Jeg strikker på p 2 1/2, har slået 227 m op, og derfor er der nu 455 m på pinden, og måske i på billedet kan se, at pinden ligger som en spiral, og at jeg bare strikker rundt - ja jeg synes altså, at det er forunderligt, at det kan lade sig gøre!


Men hvem ved måske er det forkert og bare mig som har fundet på en eller anden teknik.
Bisser strikkes der også, det kører er jeg sikker på, men lidt bøvlet er det nu, eller også er det min mangel på erfaring i bisser?
Begge dele er bestemt ikke for begyndere, det er min mening, havde jeg startet på de strikketeknikker som nybegynder, så var begge dele endt i skammekrogen, og jeg havde nok aldrig senere rørt et par strikkepinde!
Bisser skal der være i "Ole Lukøje", som jeg er sikker på en "BORNHOLM" i børneudgave. Begge er jo noget fra AD´s hånd.


Jeg er vild med hendes design, men måske ikke lige hendes måde at formulere en opskrift på. Det virker dog, når man strikker fra punkt til punkt, men det er svært at få et overblik, synes jeg.

Jeg tror, at der i opkriften, som er i bogen "Det er ganske vist" og i str. 4 år, måske er et par "trykfejl" m.h.t. maskeantal (vendestrik) , dem har jeg så justeret for, men det ville nok heller ikke være så nemt for en nybegynder.Week-end kæresten kommer på matriklen i dag, vi skal jo fejre fødselsdag på søndag. Sønnen kommer sammen med sine småpiger i morgen til aftensmad. Svigerdatteren arrivere først søndag. Søndag kommer datteren også, sammen med sin familie, og så er hele den "lille familie" alle samlet, til en forhåbentlig hyggelig dag.Mon ikke der bliver lidt "strikketid" til mig, selvom huset bliver fyldt af de unge? "Strikketid", det skal der simpelthen være tid til, og det bliver der også, for maden er forberedt, og den ugentlige rengøring er på plads.Go´ fredag til jer, og jeg håber også, at i får tid til "strikketid", for det er så hyggeligt (og afslappende, hvis altså ikke man kaster sig ud i de projekter, som jeg har gang i for tiden.


5 kommentarer:

 1. moebius'en ser helt rigtig ud, så mon ikke du er på rette vej :-) Jeg var også noget skeptisk da jeg strikkede min moebius, men er også lidt fascineret :-)

  SvarSlet
 2. Det ligner en Moebius, så det er det sikkert også.

  ADs strikkerettelser står på hendes hjemmeside. Adressen er i bogen (onde mig, jeg gider ikke finde bogen, skriv hvis du mangler :D)

  Tillykke med fødselsdagen (din eller mandens?)

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Tak, ja jeg håber sandelig det er rigtigt det jeg laver.

  SvarSlet
 4. Jeg håber du havde en fantastisk weekend med alle dine besøgende ;O)
  Jeg overvejer selv at starte en moebius op - hvilket mønster bruger du?

  SvarSlet
 5. Kirsten: Jeg har ikke decideret et mønster, har surfet lidt, så kig på BC garn og Drops instruktions video. Jeg strikker på p 2 1/2, har slået 227 m op, og ender så med 455 m. Det er laaaange omgange og rent TV-strik

  SvarSlet