mandag den 7. november 2011

Romtoddy ..........

venter på mig, når jeg er færdig med dette indlæg. Jeg har en forkølelse,(måske bihulebetændelse, som sædvanlig), som vist har godt af en romtoddy. Det skal ihvertfald prøves for i morgen venter dobbelt-job, det er snart længe siden, men det er der altså i morgen, jeg føler næsten ikke at jeg orker det, men man er vel pligtopfyldende.
I dag er fremstillet maskemakører (bestillingsarbejde). Jeg laver godt nok ellers ikke noget på bestilling, for det stresser mig, men veninden bad mig om det, hun skulle bruge dem til en foræring til sin søster, så ......

Bemærk lige de 3 øverst i billedet, det er træperler eller måske skal vi kalde dem knapper. De er til mig selv, for man er vel gift med en træmand, og så må de da høre sig til hos mig.


Aftenens menu blev til Brændende Kærlighed. Det fik jeg lige lyst til, og det var ikke så ringe endda.Om lidt bevæger jeg mig mod stuen, romtoddy, strikketøj, tlf. og fjernbetjeningen inden for rækkevidde. Så vil jeg sætte mig i sofaen med tæppet og pleje min forkølelse, og så tror jeg ikke jeg letter mig før jeg går op i seng, og det bliver bestemt ikke sent, kan jeg allerede mærke, men jeg skal da kunne sove til dag.

Strikketøjet i aften bliver Ole Lukøje, jeg har godt lidt andre ting i gang også, men jeg skal helst være så langt, at Marie kan prøve den, når vi mødes om noge dage til bedsteforældredag i børnehaven. Men det når jeg nok også, for jeg er jo over halvvejs.

Jeg håber at en romtoddy og en god nats søvn, vil gøre underværker, så jeg er mere frisk når dagen gryer i morgen.

Hold da op hvor man føler sig sløj, når man er angrebet af virus og bakterier, og man har vist også lidt ondt af sig selv, jeg har ihvertfald.

4 kommentarer:

 1. Sådan en romtoddy er nu ikke af vejen, når en forkølelse er under opsejling. Echinea (Vogels nr 5) er også god hvis du har den i huset - og det samme er drikkepanodil.
  Således rustet med gode råd herfra ;o) vil jeg ønske dig god bedring.
  mvh Mona

  SvarSlet
 2. Rigtig god bedring. Jeg håber en Romtoddy gør underværker for dig.
  Bifalder Monas gode råd og håber også at du hurtigt bliver rask igen.
  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. God bedring til dig, og jeg håber du kommer nogenlunde helskindet gennem dagen:-)

  SvarSlet