fredag den 25. november 2011

På med vanten .........

2 x 1/2 julegave er færdig, til hvem de er tiltænkt, siger jeg altså ikke!


Vanten er strikket i Sandnes Fritidsgarn, ca. 5o gr. pr. vante, og ja de bliver mega store, men bare rolig opskriften fortæller, at efter en tur i vaskemaskinen opnår de normal størrelse. Og varme det bliver de bestemt. Hurtig strikkeprojekt er det tillige, netop mig, som holder af at få noget af pindene, og få startet op på nyt.
Apropos nyt på pindene, er vesten til Hans str. 2 år startet op i mørkeblå strømpegarn fra Brugsen, det kan nemlig gå i vaskemaskinen - Nessie spøger også i kullisen - og måske en Skumfidus eller benvarmere til pigebørnene.
Jeg har en rar/flink læge, men jeg orker snart ikke at besøge ham længere, så rar/flink er han jo heller ikke, så nu har jeg tænkt mig at lægge ham på "IS" et stykke tid. 3 besøg på under 1 md. må være nok. Men besøgene har nu været nødvendige, først bihulebetændelse m/penicilin, så en ny omgang penicilin, og i går sagde den rare/flinke mand, da han havde studeret min urinprøve:"det kan godt være du aldrig før har haft urinvejsinfektion, men nu har du altså fået en ordentlige omgang!", derfor endnu en omgang medicin, øv, øv, jeg gider altså ikke "skrante" mere lige nu, nej jeg vil op på toppen, og jeg er startet på opstigningen.


God og nok temmelig stormende week-end til jer, jeg fik vist ikke fortalt, at jeg skal i strikkecafé på tirsdag.

4 kommentarer:

 1. Også en god, måske stormende week-end til dig.

  Du får godt nok strikket noget. Heldigt, at man altid kan finde ideer rundt omkring til små gaver her op til jul.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. dejlige bløde julegaver kan man ikke få for mange af

  SvarSlet
 3. hej Birgit
  Vanter der skal filtes - rigtig god idé !
  har selv filtet hjemmesko, benvarmere, tasker, huer mv, men aldrig vanter. Og det var jo egentlig oplagt, for de bliver gode, bløde og varme.
  God bedring til dig :o)
  mvh Mona

  SvarSlet
 4. Uha sikke du da skranter, god bedring. Vi fik ikke talt så meget sammen i tirsdag, men jeg kom jo lidt sent og du skulle nå bussen.

  Men vi snakkes ved.

  Dejlige julegaver du har fået lavet.

  SvarSlet