onsdag den 23. november 2011

Posten kom i dag ........


med årets første julekort, og så den fine nøglering, jeg vandt hos http://dqpage.blogspot.com/, så jeg siger mange tak!

Nu kan jeg se bunden af strikkekurven, og uha, det kan man da blive stresset af, hvad skal jeg nu have på pindene, måske lidt småt som kan bruges til julegaver, eller strømper til mig selv, sådan nogle spraglede nogen, strikket af alle mine rester strømpegarn, eller måske en Nessie, eller en vest til Hans på knap 2 år, eller måske en trøje mere til mig selv. Måske, måske jeg må vist lige mærke hvad min mavefornemmelse fortæller mig.Der skal nemlig ikke strikkes på LINEA som voksen længere, for den er monteret, vasket, jeg venter kun på, at den bliver tør. Den bliver vist en jeg kommer til at bruge en del. Måske skal knapperne udskiftes, noget med hvordan de tager sig ud i dags lys eller elektrisk lys, vi får se!
Den er strikket i, som sædvanlig Karup garn, og den vejer 245 gr incl. knapper, så jeg har været ved at veje og regne, måske er der garn nok til en SIDELÆNS til Vigga?


Sikke mange gange måske, i dette indlæg, jeg er vist lidt vægelsindet, men et er sikkert, et eller andet kommer der gang i!

2 kommentarer:

 1. hej Birgit
  godt at høre at posten er vel modtaget ;o)
  og Linea er færdig nu. Tillykke.
  tjae .. et svært valg hvad man så lige skal kaste sig over..
  mvh Mona

  SvarSlet
 2. Tillykke med den fine gevinst. Det er et smukt glas ting du vandt.

  Linea, har du fået hurtigt færdigt. Der er mere ild i dine pinde end der er i mine :D

  Du skal da lave julegaver, synes jeg. Små overraskelser. Julekugler, det er vildt moderne i år. Så et sted, at hvis man tog tykkere garn og pind 7 så kunne de bruges som pynt på yderdøren, det vil jeg prøve.

  Kh. Lis

  SvarSlet