søndag den 13. november 2011

Taget godt imod .......

blev OLE LUKØJE, planen var nu, da jeg strikkede den, at det skulle være en tunika, men som kjole passer den fint, og praktisk er det jo, så kan Marie have glæde af den først som kjole og bagefter som tunika.

LINNEA SOM VOKSEN lakker også mod enden, der mangler nu 1 ærme + en smule på det andet, den bliver lige som jeg har ønsket mig!

MØBIUS, ja den vokser også, men er kedsommelig og langtrukken på pinde 2 1/2 og 457 m pr. omgang!!!!!

Om jeg kommer helt i bund med projekterne inden nyt startes op vides ikke (jo, det ved jeg vist godt, for planerne er allerede i hovedet, og det er jo snart jul).


Helbredet holdt til bedsteforældredag, jubii for Panodil, en sofa at ligge på hos datteren, og svigersøn, som stegte en "forsinket Mortens and", så det blev en god dag på trods af et hoved som var fyldt af "jeg ved ikke hvad", (jo jeg ved jeg får penicilin for bihulebetændelse).

Underholdning, medbragte madpakker, kaffe og nybagt kage var der i børnehaven, praktisk når man har 2 børnebørn i samme børnehave og en hyggelig dag var det sammen med børnene.

Lørdag meldte vi afbud til middag hos husbonds søster, helbredet skulle plejes. Sønnen m/familie trængte til lidt luftforandring, hele den lille familie har "skrantet" hele ugen, så de meldte deres ankomst lørdag i et par timer.


Jeg påregner at skulle på job i morgen, og der skal ihvertfald ikke meldes afbud til strikkecafe på tirsdag, såvidt jeg kan gøre noget for det.

Go´ søndag til Jer

2 kommentarer:

  1. Pas nu på dig selv. Det kan godt give bagslag at starte op for tidligt. Så hellere tage en ekstra dag hjemme, pleje sig selv. Tro mig, jeg har prøvet et par gange at starte for tidligt, så tager det måneder før man er rask igen.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  2. Høres ut som prosjektene blir ferdig litt etter litt. Har også været på slik besteforeldredag. Det er så fint og sitte å se på barnebarna når de underholder med sang og diverse. Man blir så stolt. God bedring til deg. :))

    SvarSlet