onsdag den 30. november 2011

Fancy ...........eller lidt anderledes end tidligere, det blev min kalenderdekoration. Det var jo også planen, for jeg havde jo en pakke med 24 små bloklys på lager, og i år skulle de altså anvendes! De små filtede nissehuer er "egen produktion". Alt i alt er jeg tilfreds med resultatet.
I går blev der også lavet en dekoration, som skal med på kontoret i dag, bare fordi der skal være lidt hygge på kontoret, hvor jeg for tiden sidder og har mega travlt for tiden. Gad vide om jeg overhovedet får tid til at nyde den. Måske er den heller ikke så fin når den og jeg når frem, tranporteret af min cykel, for her stormer det ret voldsomt. Jeg må forsøge at pakke den ind!

STRIKKEFRONTEN: Der mangler en af de filtede vanter, og så er der gang i en vest til Hans.

I aftes blev der startet op på et eksperiment, nemlig SKUMFIDUS, så må vi se om den lykkes, og i givet fald, om det bliver en julegave?

Ønskesedlerne, som jeg skal bruge, er kommet i hus, dem skal jeg vist have kigget lidt på i aften, har i fået købt gaverne?4 kommentarer:

 1. ja, men kun til mellemste barn endnu. Resten kommer d. 10 dec. hvor pigerne og jeg tager en tur rundt i Aarhus.

  Den er smuk din kalenderdekoration. Passer perfekt til at du skal sætte et nyt lys i hvert eneste dag og ingen kan nogensinde opdage om du kommer bagefter, smart.

  God dag på kontoret, jeg håber I kommer hele frem i den danske storm.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Flott dekorasjon. Her regner det og blåser det så mye at broen ut til oss blir overvåket med politi. jøye meg for en vinter. ;))

  SvarSlet
 3. Din dekoration er rigtig smuk. Fortsat glædelig 1 december, og jeg hepper på, at du når frem i god behold:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er det en flot kalenderdekoration, super sød med de huer. Glæder mig til at se din skumfidus.

  SvarSlet