tirsdag den 15. november 2011

Jeg kunne ikke dy mig ......

jeg fik sådan en lyst til at strikke pulsvarmere (julegave). Hvad var mere nærliggende, end at strikke efter opskrift, som denne gæve strikker http://www.irenesoptegnelser.blogspot.com/, har været så flink at lægge på sin blog, så vi andre kan få glæde af den. Tak Irene!
Det er et fint og tillige nemt mønster, faktisk det samme som Linnea som voksen, og benvarmere til børn i bog af Sys Fenders.
Mine pulsvarmere, strikkes i strømpegarn fra Superbrugen.
Det passer sig godt med små projekter, når man stadig ikke er helt oppe i omdrejninger, jeg tror jeg bliver nødt til at kontakte lægen i morgen, og måske få en anden slags penicilin, de piller jeg er færdig med at tage i dag, har da hjulpet noget, men mit hoved er stadig fyldt med jeg ved ikke hvad, og jeg føler mig bestemt ikke som jeg skal føle mig.

I eftermiddag var det de gode følelser, som var i højsædet, for vi holdt strikkecafé, og ih hvor var det hyggeligt. Vi får da strikket lidt, men der går også en del tid med, at se hinandens strikketøj, gode råd og inspiration, jo jeg tror vi alle synes vi får noget ud af de eftermiddage hvor vi er i café, og dejligt er det bestemt også, at man har lært nye mennesker at kende, som endda har den samme hobby, som een selv.
Så tak piger, for det hyggelige og inspirerende samvær.

Om lidt skal der ses fodbold på TV, jeg håber Danmark vinder, gør i ikke også det?
Og husk hvis i har lyst til at strikke pulvarmere, så kig forbi Irene´s blog.

5 kommentarer:

 1. Tak for tippet, det har jeg også set på min vandring rundt i blogland.

  Er det byens bibliotek, der lægger hus til strikkecafen og arrangere det, reklamere for det ?

  HUSK, nu at ringe til lægen imorgen!!

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Jeg har akkurat vært innom Irenes blogg og sett på de pulsvarmerne. De er lekker og jeg har garn liggende. Og etter å ha lest din "reklame" så bestemmer jeg meg for å strikke dem :-)))

  SvarSlet
 3. Ja, vi benytter lokalet på det nye fine bibliotek, en af strikkerne, har startet caféen op, med tilladelse og accept på, at lokalerne kan benyttes, og der reklameres ikke, men er efter mund til mund metoden

  SvarSlet
 4. Dejligt du kan bruge opskriften:-)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet