onsdag den 19. oktober 2011

Det skulle jeg ikke have gjort .........Jeg havde lige lavet en aftale med mig selv om, at nu skulle der ikke mere på pindene, før det som allerede er på pinde var færdigt, basta!!!!

Men, men jeg lider jo af det der "startitis", og døgnet har jo kun 24 timer. Jeg synes ellers selv, at jeg er ret viljefast, men altså ikke når det handler om strikketøj, når jeg lige bliver inspireret!!

Jeg ville bare lige kigge lidt i denne bog
og ud af kassetten væltede der så mange temmelig gamle opskrifter og hefter, bl..a. fra Hendes Verden, som jeg også lige måtte kigge i, imedens jeg drak min eftermiddagskaffe. Uha, Uha, det var det jeg ikke skulle have gjort!For det blev til en lang kaffepause (længere end planlagt), og nu er der så hoppet nogle masker i lilla farve på pind nr. 7, som skal udvikle sig til et halsrør, og hovedet er fyldt af tanker om alle de fine opskrifter jeg har kigget på i dag.

Tankerne (inspirationen) er der, ikke mindst fordi jeg var sammen med søde piger i går, men herom senere.

Min feriedag mandag gik i vasken, men den holdes så i morgen, så der er der dømt fri helt til på mandag, så mon ikke jeg får strikket lidt indimellem.

I morgen får jeg besøg af sønnen m/familie, og så kommer week-end kæresten jo også. Jeg har arbejde til ham: min cykel var flad på baghjulet, da jeg skulle hjem fra job i dag - så ærgeligt, godt jeg har en handymand.

Om lidt skal der luftes hund hos veninden, som er på udflugt i dag, og bagefter skal jeg have benene op, og der er jo koldt uden for, så det der halsrør skal vist have et par pinde og så vil jeg mærke rigtigt efter, at der er dømt miniferie.

4 kommentarer:

 1. Det ser varmt ud dit halsrør.
  Når man sådan kommer igang med at se i bøger og blade bliver man bare altid inspireret så alle gode fortsætter forsvinder. Kender det jo alt for godt.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Lis:ja, vi er vist i samme båd, og hvor er det hyggeligt når du kommentere, så tak for det og bliv endelig ved

  SvarSlet
 3. Et halsrør tar jo ikke så lang tid........hehehe. Jeg forstår deg så godt for jeg har alltid mye på gang (men mye blir jo ferdig tilslut t også) Kos deg med halsrøret og bena høyt.:))

  SvarSlet
 4. Det kan jo smutte for selv den bedste :-)

  Man skal strikke efter lyst, så et lille ekstraprojekt gør ikke så meget.

  God miniferie!

  SvarSlet