onsdag den 12. oktober 2011

UFO .........er her i aften blevet aflivet, jeg orkede ganske enkelt ikke, at få øje på det, som var meningen skulle blive til en vest-det bliver den ihvertfald aldrig, for nu er den trævlet op, og garnet lagt på lageret!Apropos lagergarn, så kæmper jeg hele tiden for at få brugt noget af lageret, for jeg har den svaghed, at jeg lader mig friste og kommer til at købe garn.Så lige nu tumler jeg med denne her, den opmærksomme kan måske udfra den forringede billedkvalitet, se at det er Nessie, som jeg har forelsket mig i, ved at kigge på denne kreative blog www.aalerusen.blogspot.com. Den kommer snart på pindene, og det håber jeg også at Tankestreg fra Geilsk kommer.
Begge dele kan nemlig strikkes af restegarn!!!


I aften er det kun blevet til et par omgange på strømperne til ældste barnebarn, og ja så optrævlingen.


I dag var også dagen hvor jeg "hyggesnakkede" med stifteren af strikkecaféen, og fik at vide, at på tirsdag, skal jeg medbringe et bundt garn og pinde for der er workshop i caféen, det glæder jeg mig til, ogogså til jeg kan være der lige til caféen slutter, for rygtræningen er aflyst i næste uge p.gr.a. efterårsferien, (lidt ærgeligt, for min ryg har godt af den træning).
Nu er det vist sengetid, det føler jeg altså, at jeg trænger til - så slut herfra og sov godt.4 kommentarer:

 1. Jeg strever også å få brukt opp alt garnet som ligger hjemme. Det er alltid gøy å kjøpe nytt garn da er inspirasjonen på topp. Mønsteret på halsen er det bare å trykke på lenken mønster så kommer det frem. Det er et mønster fra drops. Lykke til med restlageret. KLem :))

  SvarSlet
 2. Wauv der bliver da tænkt over hvad lageret kan bruges til og så til dig selv. Du er blevet dygtig. Glæder mig til at se tankestreg og Nessie. Kan ikke lige få et billed af dem frem på min nethinde :)) Jeg skal også i seng nu for har brug for en stave ged med alle de slåfejl jeg laver.

  Kan du ikke selv lave rygøvelserne, eller nogle af dem ? Lidt har jo også ret.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Lis: Gå ind på Ålerusen, og se top-menu, så ser du Nessie

  SvarSlet
 4. Rigtig godt at have projekter til sine rester, glæder mig til at se de færdige resultater.

  kh Jane

  SvarSlet