tirsdag den 25. oktober 2011

I did it .......Jeg har nemlig strikket min første BISSE, ved hjælp af Drops instruktionsvideo, Helle har ellers lovet, at hjælpe/vise mig hvordan sådan en bisse laves, men det kriplede i mig, så nu er den strikket.Der er vist noget om det, som svigerdatteren sagde:"Du søger vist udfordringer", og ja, jeg er begyndt på MØBIUS, og det er da vist en udfordring, det føles ihvertfald sådan!

Om jeg har fået startet rigtigt ved jeg ikke, men som det ses, så drejer strikketøjet sig da????


Bisser skal der være i AD´s OLE LUKØJE, og AD´s opskrifter synes jeg er lidt vanskelig, at "tyde", men når man gør nøjagtigt, hvad der står, (læs opskriften fra punktum til punktum), så går det vist.

Jeg har bogen DET ER GANSKE VIST, og så kan man jo bare bruge af sit restegarn, men jeg synes, at det er en mangel i bogen, at farverne kun har numre, det giver jo et frygteligt bøvl, at når der står skift til f.eks. B1 eller til A, så er det altså nødvendigt, at komme omkring Isagers hjemmeside og studere farvekort. Ja, det var et hint til at der i næste oplæg beskrives farver!
Men nu har jeg så fået "lært" bisser, og har snakket med Helle http://www.helleshjoerne.blogspot.com/ i dag, hun er nemlig så strikkekyndig, og hos hende er der altid hjælp at hente, så jeg måtte da lige fortælle, det om min bisse. (Kan i fornemme, at selvtilliden er i top lige nu, men den daler måske, hvis jeg ikke har fået startet Møbius rigtigt?)
Sidste tirsdag fejrede strikkecaféen, som holdes derude på biblioteket 1 års fødselsdag.Det syntes personalet på biblioteket skulle markeres, så dette syn mødte mig, da jeg kom som den første, lidt mundgodt havde de også med til os, så mange tak for det.


Deltagerne i strikkecafé havde lidt pakker med til Helle, som tak for hendes initiativ til Caféen og for at være det samlende punkt.

Det er så inspirerende og hyggeligt når vi mødes hveranden tirsdag, sommetider er vi en del andre tider kun få, men altid tager man hjem med rygsækken fyldt af den dejlige tid vi tilbragte sammen.


Jeg har lige været til træning hos fys (det er nu godt for krop og sjæl), nu skal der spises lidt aftensmad, og derefter går turen ind foran TV, jeg skal da se hvad Bonderøven har fået af idéer, behøver jeg at sige at strikkepindene skal med. Nu får vi så se hvilket strikketøj, som kommer i mine hænder.


Go´ aften.

6 kommentarer:

 1. Også en god aften til dig.

  Tillykke med jeres strikkeklubs 1. fødselsdag. Jeg håber i får mange flere år sammen.

  Møbius og Bisser, der er vist ikke mangel på selvtillid hos dig da. En anden en, er jo kun nået til at tænke på at man måske skulle prøve det også, ENGANG, altså også kommer du lige her ... Du er bare for sej.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Lis: Tak, tak jeg tåler vist ikke al den ros, for nu må vi lige se om møbius bliver ok, men jeg har lysten til div. udfordringer lige for tiden, så det må jeg udnytte

  SvarSlet
 3. Det var dog en forrygende idé - strikkecafé på biblioteket !
  og flot bisse ..
  ja godt at tage udfordringer op.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. jeg har fundet en video til møbius, men hvor mange masker skal der slås op, det står der ikke noget om, hjælp mig hvis du vil og kan:)

  SvarSlet
 5. Sonja: Jeg vil gerne hjælpe, har/har haft samme problem. Den fra i går er trævlet op, men nu er en ny på pindene, så når jeg er 100% sikker, så lægger jeg det på bloggen - håber du kan vente lidt?

  SvarSlet