fredag den 14. oktober 2011

CAMOMILLE .......et par andre bloggere, har på det seneste nævnt Camomille, det pirrede lidt ved min samvittighed. Så i dag oprandt dagen, hvor min forlængst færdigstrikkede Camomille, blev hentet frem, fik hæftet ender, og nu ventes der bare på at den er tør og klar til brug. (dårlig billedkvalitet, den er i lyse petroleums farver) veninden, som har været her på besøg i dag, vil gerne overtage den, hvis jeg ikke gider have den, som hun sagde. Men det tror jeg da godt jeg gider.I dag har været dagen, som nok er den sidste i år, hvor det kan lade sig gøre, at få dynerne ud idet fri, så det har de så været. Uhm de dufter er frisk vejr!

Dagen i dag har også været dagen hvor 2 veninder har været her på besøg, ih så hyggeligt. Den ene ser jeg ikke så tit, den anden næsten hver og hveranden dag. Vi kan altid finde noget at tale om (hun strikker ikke), men der er jo trods alt også andet i livet end strikketøj.

Jeg synes jeg er lidt rastløs på strikkefronten for tiden, strikker lidt på så det ene og så det andet, har f.eks. købt garn til strømper til Marie i dag, og Jens´ er kun næsten færdige, så er der også Nessie, og Linnea som voksen. Nå, det går vel, der jo jo krise så mange steder, så hvorfor ikke også på strikkefronten her?

Om ikke så længe bliver vi fuldtallige på matriklen, det bliver nu hyggeligt at være 2 i stuen foran tv og se hvem som ryger ud i Vild med dans. Nå, jeg har altid været en del alene, så det gør mig nu ikke så meget, at week-end kæresten er i gang med udvidelse/ombygning af datterens sommerhus.

Go´ week-end


3 kommentarer:

 1. Skøn farve til din Camomille. Forestil dig en varm sommerdag, dig helt i hvidt tøj og så med Camomille over skuldrene, så smukt.

  Hæ, det at din mand blev efterlønner gjorde vist ikke at han kom hjem på matriklen, andet end i week-enderne, men så kan I jo også være nyforelskede lidt flere år endnu.

  God week-end.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Så fint dette sjalet ser ut og sikkert herlig å få festet alle ender. :))

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint, jeg har endnu ikke lavet det sjal, så mon ikke det må på pindene en dag :0)

  SvarSlet