mandag den 3. oktober 2011

At kassere ting ......
er ikke lige mig, men det der blev tilovers efter mit havearbejde, ja det er det ok, at husbond læsser på trailer og køre på genbrugsstation.


Straks værre er det med at kassere garn, ALFRIDA er færdigstrikket, monteret og klar til aflevering, der er lidt garn tilbage, og mere af samme garn bare i andre farver, og det garn vil min tommeltot jo ikke så gerne være med til at strikke i, så måske, men måske en anden kunne få glæde af det garn ........ vi får se, jeg har fået det foræret af een, som ikke havde brug for det så ......


Jeg kommer desværre ikke i strikkecafé i morgen, og det er øv, øv, men arbejdet kalder i form af møde sidst på eftermiddagen.


http://www.helleshjoerne.blogspot.com/ synes at tørklædet, som jeg har gang i ser lidt spændende ud, det ville jeg jo gerne vise hende "live" at det er det også! Men desværre ses vi jo ikke i morgen og måske, selv om det var meningen, at det skulle være til fruen her, så "smutter" det nok op til svigerdatteren.
Jeg har et par småting, som skal ordnes, derefter skal jeg hygge mig i sofaen, med strikketøjet. Valget står mellem om tørklædet eller Linnea som voksen.E


Et andet valg har jo i dag udløst en ny regering. Mit valg i aften er jo nemmere, for uanset om det bliver det ene eller andet strikketøj, bliver hyggeligt og det bliver til skønne projekter begge dele.


God aften til jer, og god dag til pigerne i strikkecaféen i morgen.

2 kommentarer:

  1. Æv æv , ærgerligt at du ikke når strikkeklubben imorgen. Jeg er lige nået hjem fra min strikke aften. Det var så hyggeligt, at sidde og dele ideer til nyt som kan komme på pindene.

    Du kan jo lave en Give away til det garn du ikke bryder dig om (altså din tommeltot) der er nok en eller anden som kan finde en stribet bluse, som garnet passer til ..

    Kh. Lis

    SvarSlet
  2. Lis: God idé, det vil jeg overveje

    SvarSlet