søndag den 23. oktober 2011

Min variant af NESSIE ..........

blev til denne her, som er strikket af noget garn, som jeg fik foræret for meget længe siden, det er alpaca, der er brugt 92 g, og den er strikket på pind 3 1/2, og er så SUPER, den er lige mig, som er en rigtig frossenpind, og opskriften er "sådan cirka", det passer mig vældigt! Der kommer flere NESSIE, (også til gavekassen er planen)

Apropos gavekassen, så har min CAMOMILLE forladt matriklen i dag! Den var/er så fin, men den så forkert ud på mig, syntes jeg (måske også derfor det har taget så længe, at få den monteret). Den var altså ikke lige min stil, måtte jeg konstatere.

Min veninde, tidligere kollega, og hendes mand, er altid så flinke til at køre os til lufthavnen, og det sker jo af og til, at vi ønsker luft under vingerne, og UANSET TIDSPUNKTET står de altid klar til både at hente og bringe os, og det var så oplagt at påskønne med en ekstra gave. Veninden er en høj pige, og bruger altid at klæde sig med tilbehør, såsom tørklæder m.m. - så nu blev hun glad, og jeg behøver ikke at ærge mig over, at den altså ikke lige er mig!Og vinteren, ja den kan bare komme an! Nej det mener jeg nu ikke, for det vil være træls for week-end kæresten, har en del, som skal nåes i sommerhuset inden frosten.
Han har lige lappet min cykel, hvor er jeg dog taknemmelig for det, for den cykel er min faste følgesvend!

Jeg fik lige lyst til, at prøve, at strikke et halsrør, som sagt så gjort. Garnet er købet i REMA, en slags velour-garn, røret er så blødt, og den lilla farve passer til min sorte jakke. 3 bundter til ialt kr. l8,-, så kan den da holde så længe den vil, for det er jo ikke en formue, men røret er hot, og jeg tror vi bliver gode venner.


Nu er der jo så kun LINNEA på pindene, men der skal laves strikkeprøve i noget garn fra lageret, for OSTETØRKLÆDET spøger stadig, og så venter jeg på, at der tikker SMS ind, med mål på bul-længde og brystmål på både Marie og Regitse. Jeg bladrede lidt i AD´s bog DET ER GANSKE VIST, og der var et par ting, med BIESER , og det har jeg lyst til at forsøge mig med.
Der er vist noget om det, som svigerdatteren sagde den anden dag "Du søger vist udfordringer".


Week-end kæresten er lige kørt et ærinde, jeg venter ham tilbage her til frokost, hvor der serveres tarteletter.
Han knokler med det sommerhus den arme mand (han har selv tilbudt at renovere sommerhuset), men han taber sig, og det kan jeg (som har været hans mad-mor i snart 4o år) jo ikke have, så han skal vist også have kage til kaffen.
"Vejen til mandens hjerte går gennem maven", sagde man i gamle dage, godt det er anderledes nu til dags!!!! Han sætter nu pris på min mad, og vist også på mit selskab, jeg tror nemlig, at han synes det er kedeligt, at spise selv i sommer huset, det skal vist bare overstås, men lidt hygge er der dog.


Vi vil fortsætte med at hygge os her, og nyde det dejlige vejr, håber også i vil nyde søndagen og det dejlige vejr.

5 kommentarer:

 1. Flott sjal du har laget. Så smart å forære sjalet du ikke bruker til en god venninne. det er jo kjekt at et så fint sjal blir brukt. Ha en fin søndag. :))

  SvarSlet
 2. Superfint Nessie - det er også på min to-do liste:-)

  SvarSlet
 3. Din Nessie er blevet rigtig fin, den er så også lige kommet på min to-do liste.

  Hvis jeg nu køber et sommerhus, må jeg så låne din mand til renovationsarbejdet ? Løn: måske lidt garn :) Hvor er det dog dejligt at din mand kan og vil sætte et helt hus i stand. Kan du ikke tage op og være der lidt, så i også kan hygge jer lidt på en alm. hverdag.

  Det Rema garn er garanteret rigtig lunt for min svigerinde har også lige strikket noget i det og det var rigtig lækkert at røre ved.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 4. Lis: Ja pensionister har jo travlt. Nej der er for langt til at jeg lige kan tage derop og jeg skal passe mit job. Huset er tomt, og han arbejder og sover kun, så ......

  SvarSlet
 5. Tak for din hilsen hos mig :o)
  og hvor er det et flot tørklæde, du har lavet.
  spændende ..
  mvh Mona

  SvarSlet