søndag den 1. december 2013

Hovedbrud Tempelblomst ........

Jeg startede i aftes på Tempelblomst og:
Farven er altså støvet blå, dårligt lys at tage foto i

der står i opskrift af hveranden pind er ret over ret og vrang over vrang, men men i diagram er omgange nummereret, og der springes 4 omgange ad gangen???? Altså l -5 -9 - 13 - 17 - 21 etc.
Måske giver det sig af sig selv når jeg begynder at strikke efter diagrammet, men lige nu fatter jeg det simpelthen ikke!
Mon der er nogen som kan løse gåden for mig, for så hører jeg gerne!!


Et par småpiger kom på besøg i går, for det var jo tid for fremstilling af kalender dekoration, og de arbejdede såååå koncentreret, og vi hyggede os alle 3 så meget i mit værksted.
En dekoration til værelset (med fyrfadslys til batteri) blev det også til, fik desværre ikke taget billed af den, men der kom alt det sølv og glimtende pynt på som den kunne trække, man har vel prinsessedrømme når man er en 6-årig pige!!!!
Samme 6-årige pige, som er så kreativ, forærede mig en julekalender, som jeg blev så glad for.

 jo den pige kan noget med sine hænder og har tålmodigheden, glæder mig til at følge hendes udvikling.

I dag skal den 1. låge åbnes, og det 1. lys i adventsdek. tændes, ja og kalenderlyset skal også tændes for første gang i år.  Og vi skal til julemarked på Skovmuseet, jo nu er tidspunktet kommet hvor det er legalt at jule.
Strikkes skal der også i dag, håber nogen kan løse mit hovedbrud m.h.t. Tempelblomst!!
Ønsker alle en god december 2013, med masse af julestemning!

5 kommentarer:

 1. Hver anden pind er ikke vist i diagrammet, kun de pinde, hvor der sker noget. Vær opmærksom på at når du starter skal der lånes en maske for at få bladene til at ligge rigtig . Det er svært at forklare på skrift - håber det lykkes for dig. God første advent til dig

  SvarSlet
 2. Ja det er fordi at hver anden pind ikke vises og den pind strikkes med ret over ret og vrang over vrang.håber det hjælp lidt

  SvarSlet
 3. Hej Birgit. Jeg har endnu ikke haft gang i tempelblomst, så jeg kan desværre ikke hjælpe dig. Der ser ud til at være rigtig gang i julehyggeriet hos jer :o)

  SvarSlet
 4. Hun har bare undladt at skrive 3 - 7 - 11 på, men pinden er repræsenteret i diagrammet, så det passer med at du strikker mønster efter diagram på hver anden pind altså 1 - 3 - 5 - 7 - 9 osv og vr over vr og r over r på de lige pinde som ikke er repræsenteret i diagrammet :-) Sad ligesom dig og kløede mig i håret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak fordi i gav jer tid til at koncentre jer om mit problem. Da jeg læste din kommentar gik der et lyst op for mig (endnu et lys blev tændt 1.dec.). Så mange tak

   Slet