lørdag den 21. december 2013

Julemanden bor i det gule hus ...........

Det er Vigga på 3 år helt sikker på!!!!!
Vi har besøgt de unge i dag, vi måtte jo se pigernes juletræ
Efter frokost trængte vi alle til en spadseretur, i rusk og regn (ikke julevejr, og dog?) På vejen hjem til den lune stue, fik farfar øje på en julemandsuniform, som hang til luftning, udenfor et gult hus, så Vigga har resten af eftermiddagen talt meget om, at julemanden bor i et gult hus!!!!!
Julepost, før julegaver, små visiter, jo man mærker at julen nærmer sig!
Et julekort indeholdende denne fine engel med årstal, skal bestemt pryde vores juletræ, tak for kaffe og tak for den fine engel!
En SMS fra en kær veninde,  blev modtaget da vi havde forladt matriklen "Håber I ikke er taget på juleferie, for jeg har stillet lidt under halvtaget". Så hjemkommet til matriklen, gik turen straks ud under halvtaget, det regner og stormer jo, så vi måtte redde hvad reddes kunne, også tak for denne før gave
Nu skal de nybagte rugbrød (dem nåede jeg også at bage i går) skæres i skiver og i fryseren, så der er forråd til juledagene, ja vi skal da nødig sulte - det kommer vi nu heller ikke til - for jeg tror der er provianteret til et godt stykke ind i 2014.
Strømperne skal der strikkes på, gider det næsten ikke, men en gave skal de være, så .......

2 kommentarer:

 1. jamen, naturligvis gör det! kan se du er parat til nogle hygge-dage, det håber jeg også på her hos mig. dog synes jeg nu det bliver, om noget, mere arbejde for hvert år. vi bliver jo hele tiden flere, nye svigerbörn kommer til og flere börnebörn. og det betyder så mere madlavning og flere gæster her hos os, lidt trættende, men samtidig vil jeg jo rigtig gerne at de alle skal være her! önsker dig og dine en rigtig glædelig jul, tak for hyggelig strikkesnak i det snart gangne år.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
  Svar
  1. God jul til dig og dine! Takker for "samarbejdet" i det år som er ved at rinde ud! Vil ferjre julen med begge de unge familer, så vi bliver 11 i alt, så der bliver liv og glade dage!

   Slet