mandag den 2. december 2013

Mus på matriklen og mit problem er løst ......

musene er hjembragt fra julemarkedet, som vi besøgte i går, så de skal da være så velkomne, og når julen er overstået tænker jeg, at de slipper af med halstørklædet, og får lov at opholde sig i vores stue (der bliver ikke sat fælde op),  for vi er glade for musemor m/unger!
Æbler dyppet i rød maling kom også med hjem fra julemarkedet på Skovmusseet. Maling af æbler var faktisk en børneaktivitet, men jeg kunne lige bruge sådan et par røde æbler, for jeg kunne jo se, at de kunne pynte på stativet, som var på lager, så for en kort stund blev jeg "lidt barnlig"

Og nu til mit problem (beskrevet i forrige indlæg), det er  virkelig et problem, og det er et tilbagevendende problem!!! Jeg bliver så ivrig, at jeg ikke får læst opskriften rigtigt. Er jeg den eneste som har det problem?

AD beskriver jo så detaljeret, så jeg kunne ikke forstå, at der i diagrammet var et spring på 4 pinde, og ja det var der så heller ikke, men der stod kun tal ud for hver 4. pind, jeg overså simpelthen de omgange, som ikke havde nummer!!!!
Heldig var jeg, at der lynhurtigt kom kommentarer, som løste mit problem, mange tak for det!!!
Nu kører det bare derudaf
Ved min surfen omkring problemet, læste jeg et sted (husker ikke lige hvor), at det var så fint beskrevet, at ribben simpelthen danner stilk, ja hun kan noget hende AD, håber jeg snart får lært at lægge bånd på min iver!

5 kommentarer:

 1. Hvor er det godt du fandt løsningen på problemet :o)
  Det er sådan noget blogverdenen også kan hjælpe med. ,o)
  Hvor er det nogle søde mus, du fik med hjem fra marked.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle skønne mus, jeg kan godt forstå, de skal have lov at blive stående efter jul

  SvarSlet
 3. Dejlige mus og rigtig flotte røde æbler, Jeg kan godt lide at musene ikke skal gemmes væk efter jul ! Det ser ganske lovende ud med din poncho !

  SvarSlet
 4. Dejligt du fik løst problemet og det ser godt ud.
  Musene er da så fine og det villle være synd og gemme dem væk - de kan måske pyntes efter årstid ;)

  SvarSlet
 5. Den slags mus ville jeg også gerne have boende

  SvarSlet