torsdag den 26. december 2013

Ro på og afslapning .........

sådan skal vores 2. juledag være!

Vi har haft en god juleaften og 1. juledag.  Vi var samlet hos datteren alle sammen, 11 personer ialt, så hyggeligt.
6 børn under 8 år, som var så forventningsfulde, den ene af svigersønnes prædikener indledte vores jul, derefter hjem til en kop kaffe og forberedelse af  maden, som var super god. Så oprandt det tidspunkt børnene havde ventet på (de var forbavsende tålmodige) og gaver manglede der bestemt heller ikke (gaverne kunne ikke være under træet alle sammen). Jeg tror bestemt, at alle fik næsten det meste af det, som de havde ønsket sig.
Vi hyggede os gevaldigt alle mand,  lidt kaotisk virkede det nu indimellem. Jo, det var bestemt en hyggelig jul vi tilbragte i familiens skød.
Jeg fik også gaver som jeg var svært tilfreds med
Denne bog stod jo højt på ønskesedlen, den kom som allersidste gave som blev delt ud. Datteren havde ikke nået, at få den signeret af den ene af designerne, som hun kender. Men hun har lovet af få den signeret på et senere tidspunkt, for det ville da give bogen en ekstra dimension.
Et fingerstrikket halstørklæde, som jeg tog i brug med det samme, forærede Regitse mig.
Lækker bodyshampoo, dejlig kortholder, i skind, som passer lige til min clutch taske, gavekort til Matas, den sædvanlige kalender m/billeder af de kære børnebørn. Jo, jeg kan kun være tilfreds.
Regitse fik bl.a. et sæt bestående af 4 (strikkeliser) + garn fra mit lager, af os.
Det blev taget i brug i går, da hun og hendes familie, samt husbonds søster og svoger var hos os, til den vanlige julefrokost. Hun synes det er hyggeligt, at "strikke" på den, men vi måtte nu alligevel en tur omkring mit garnlager inden de drog hjem. Hun faldt for noget garn, som hun mente kunne blive til et halsrør til mig!
Vigga var lidt træt ovenpå gårsdagens strabasser, og samtidig et udbrud af astma, så i-pad var lige noget hun synes var afslappende, efter en lille lur.

I dag er der som sagt, dømt ro, afslapning og  nydning her. Den eneste aktivitet som er et must, er "få styr på køleskabet"! 
I morgen kommer der et ryk ind igen, når datteren m/familie kommer. Da skal vi spille pakkespil og hygge med god mad endnu en gang.
Jeg er allerede ved at planlægge for dagen i dag kan jeg mærke, men det er afslapnings/nydningsplaner:
Strikke lidt på Perler på snor - Tempelblomst, -læse/drømme lidt i min nye strikkebog- gå en tur- sidde i sofahjørnet og lytte til god musik eller se TV.

Håber også du har gode planer for 2. juledag6 kommentarer:

 1. Sikke nogle hyggelige dage, I har, og dejlige gaver, du har fået.
  Jeg slapper af med strikketøjet lige nu, kl. 18 venter jobbet i 12 timer, så er julen slut for mig vedkommende

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du har haft en god jul trods job. Slap nu af indtil kl. 18

   Slet
 2. KOSELIG. jeg har kalkun i ovnene og venter storinnrykk i dag. Koselig å ta en liten bloggpause. Jeg ønsker deg videre god jul. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber du må hygge dig med stor rykind. også fortsat god jul til dig. Nu vil jeg snuppe strikkepindene

   Slet
 3. Hej Birgit . Det lyder som I har haft en rigtig god jul indtil nu. Og skønne gaver du har fået. Fortsat god jul - og nydning af 2. juledag.

  SvarSlet
 4. Tak og i lige måde, Har været ude at gå tur, så nu venter strikkepindene

  SvarSlet