mandag den 23. december 2013

Ikke hvid jul, men ........

her er der kommet lidt, som minder en smule om det. Men hvid jul i de mængder er ok med mig. Jeg skulle passe lidt på, for der var glat, da jeg gik min morgentur.

Tiderne ændre sig, det oplevede oplevede jeg i går! En person var i Brugsen for at hente sine papirbilleder! Der er vist ikke mange, som får lavet sine billeder på den måde mere, men det kan åbenbart stadig lade sig gøre. Godt for bl.a. de ældre som ikke betjener PC. De vil jo også gerne gemme deres minder, og når man ikke ønsker usb-nøgle og lignende såååå.........
Jeg har tænkt på, at der jo vokser en generation op, (bl.a. mine børnebørn) som aldrig oplever tiden uden al den IT, og tænkt på hvor meget al den IT vil udvikle sig i deres tid.
Jeg synes det er godt, at alle mine børnebørn ønsker sig Lego, med det legetøj kan de jo også udvikle sig. På IT området er de allerede velbefaret og den ældste er endnu ikke fyldt 8 år, selv dem på 3 år bruger i-pad. Og det er da bestemt godt!
Forstå mig nu ret, jeg synes det er godt med IT, og ville godt nok nødig undvære det, men vi må huske på, at der stadig er mennesker, som ikke kan/tør bruge IT.


Selvom der ikke er så koldt lige nu, håber jeg modtageren bliver glad for disse strømper, som blev strikket færdig i aftes.

I aftes så jeg en film om en "madnørd" som var blogger, dette indlæg er fra en "strikkenørd", som blogger. Tænk hvis vi ikke havde IT?  Så kunne vi jo ikke blogge, og for mig er det så hyggeligt, jeg er glad for hver en kommentar, og glad for de venskaber, som er vokset frem via bloggen!

Nu skal morgenkaffen nydes, støvsugeren svinges, mandelgave pakkes ind, juledug og juletøj have en tur af strygejernet.

2 kommentarer:

 1. Da jeg jo lever af IT, er jeg næsten selvfølgelig stor fan; rigtig mange ting er jo blevet nemmere at få klaret hjemmefra.
  Mit barnebarn på 4 år har allerede brugt Ipad i et par år, og selv min mor på 87 år bruger PC til bank, mail og indkøb af dagligvarer.
  Jeg sætter dog selv stor pris på, at vi huser at slukke og være sammen på 'gammeldags' manér og lege i den 'virkelige' verden

  SvarSlet
 2. Hej Birgit. Som barn kan jeg huske jeg spurgte min farmor hvad de egentlig lavede før man fik tv og radio. Og idag kan de unge spørge os om det samme, blot med computere og it.
  jeg kan også godt lide at have mine billeder fysisk - og har fundet ud af ,at fotobøger er svaret. Min søster får en af mig i julegave. Den er fra vores Mallorcatur i sommer. Det er nu noget andet at kunne bladre i en bog :o)

  SvarSlet