torsdag den 28. november 2013

Invitation er sendt til ......

monteringsfeen, som meget gerne må komme forbi matriklen i den kommende week-end
for min udgave af Sarah Lund sweater er klar til montering/vask/indpakning, for den skal under træet den 24. dec.
Efter kontrol hos øjenlægen i dag, hvor jeg fik den glædelige besked at alt så fint ud, og at der ikke var ændringer i min Våd AMD diagnose, gik turen til datteren i Århus, hvor der skulle afleveres en dør-krans og Hans skulle hentes i børnehaven, og ikke mindst skulle datteren prøve ovennævnte sweater, før den skal monteres.
Den passede hende og jeg tror hun glæder sig til at modtage den, for jeg tror den faldt i god jord, for umiddelbart efter prøvningen viste datteren mig et billed af en cardigan med det samme mønster, og sagde: "sådan en cardigan, med det samme mønster, bare i blå/råhvid farver, og tykkere garn kunne jeg godt tænke mig"!!!
Jeg trak nu lidt på det, og spurgte hende da også om, om hun vidste hvor man kunne købe opskriften, det vidste hun ikke, så hvis du ved hvor man kan få opskriften, vil jeg da gerne høre om det, så kunne den måske komme på pindene i det nye år??????
Men lige nu er lysten til en Tempelblomst der, den kan jeg ikke komme uden om kan jeg mærke. Lidt hjemmestrikkede strømper som ekstrajulegaver skal der også strikkes.

Så hvis du ved hvor jeg kan få opskriften på den omtalte cardigan, så hører jeg gerne fra dig, det gør jeg også selvom du ikke ved noget om den opskrift, for jeg er altid så glad for kommentarer !!!!


6 kommentarer:

 1. Hej Birgit. Jeg har ikke direkte set en opskrift på en stjerne cardigan - men det slog mig da lige, at du fx kunne bruge en opskrift på en tilsvarende cardigan (fx fra bogen Islandsk Strik), og så overføre mønsteret ? Der er en model, der hedder ædi.

  SvarSlet
 2. super skön sweater, ikke underligt hun er glad! lykke til med Tempelblomst, den bog skal jeg altså have fat i næste gang jeg er i Danmark.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Den er vel nok blevet flot.
  Du kan jo finde en opskrift på en cardigan, der passer til tykt garn og så bruge mønstret til den

  SvarSlet
 4. Skøn sara lund, lækker gave. Monteringsfeer er der vist rift om, tror du selv må igang.:-)

  SvarSlet
 5. Hej Birgit Monteringsfeen skal altså snart komme til mig, så jeg kan få syet Ole trøje sammen. Men hvor er din trøje blevet flot, jeg fatter ikke hvordan du når at strikke så meget.

  SvarSlet
 6. Jeg har set en hos Netgarn, det er en model fra et Sandness hæfte
  http://netgarn.dk/search.asp?keyword=stjerne&btSearch=S%F8g
  Men du klan finde den hos Netgarn og hvis linket ikke duer skal du bare søge på 'stjerne'. Jeg er faktisk selv ret vild med den.

  SvarSlet