søndag den 3. november 2013

Koncentration .......

Jeg strikker jo på min udgave af Sarah Lund Sweater, og jeg kalder den min udgave, for den originale udgave strikkes på pind 8 og min strikkes på pind 3 1/.Faconen og mønsteret er ens på begge udgaver, men det kræver altså en del regneri/målen osv., så jeg må konterere mig. Indtil videre er jeg godt tilfreds med projektet
 Vigga har været her på "ferie" med en enkelt overnatning, og hun koncentrerede sig bestemt også, om at lave en halskæde til sin mor. Og spørg lige om hun havde glædet sig og om hun nød "ferien" helt alene hos farfar og farmor?
I dag skulle jeg kun lige have lidt bagekartofler, da jeg var på indkøb hos Rema 1000, men kunne ikke stå for
Fortrød, at jeg kun købte et enkelt hus, må prøve om de er udsolgt, eller jeg kan få fat i et hus mere, for 2 huse side om side ville se super godt ud!
2 hyasinter kom der med hjem, og en glas vase ligeså, og vupti en dekoration pynter nu på matriklen.
Tidlig aftensmad er der dømt i dag, for der er reserveret billetter til biografen i aften. Vi skal se TAROK. Har set hen til at se den film, så vi bliver forhåbentlig ikke skuffet!

3 kommentarer:

 1. Din udgave af den trøje ser super godt ud, du har sluppet godt fra omregningen. Har godt set de huse rundt om, nogle i gals og andre i keramik, 2 må virkelig se godt ud. Hvor er hun kær den lille ! Hav en dejlig aften ! knus

  SvarSlet
 2. strikkeriet ser meget godt ud, og dejligt med aleneferie hos bedsteforældre, for begge parter.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 3. Det bliver en flot trøje. Mon ikke halskæden vakte lykke ?
  Og hyacinter - sådan nogle må jeg vist også have.

  SvarSlet