tirsdag den 3. januar 2012

Stilhed før stormen ......

er der vist, men det blæste nu en hel pelikan og regnede gjorde det også, da jeg cyklede hjem fra job, så godt jeg i julegave har fået en regnponcho, beregnet til cykelbrug. Den bestod sin prøve i dag, det dårlige billed viser ponchoen hængt til tørre i baggangen, men det der var indeni, nemlig mig, var ikke våd, og jeg var fri for at afmontere støvler for at iføre mig de vanlige regnbukserne. Så det var en god gave, og en sådan regnponcho, kan varmt anbefales til cykelfolket.


Jeg har sommetider svært ved at kassere ting og sager. I dag kom jeg ind i et af skabene (det skab hvor vi opbevarer vanter, skiundertøj) det skab kigger jeg normalt kun i, når skiferien står for døren, men i dag blev det af en eller anden grund åbnet, og se hvad der lå allerførst for, ja jeg blev helt nostalgisk, en bluse jeg har strikket for mange år siden, men ikke har nænnet at kassere, jeg tror den kommer i brug, den er strikket af det lækreste uldgarn. Jo, man går vel ind for genbrug.

Et par huer spøger i hovedet, nemlig en mindre udgave af SKUMFIDUS til Regitse, og en Jacques Cousteau-hat til husbond, ham må jeg hellere strikke lidt til, så i ikke tror at han bliver snydt, men blusen som måske bliver færdig i aften, er altså til barnebarnet Hans.

Go´aften til Jer, håber i klarer stormen uden uheld/skader


4 kommentarer:

 1. Ej den er også flot. Jeg kan godt lide gråt strik med en enkelt kant.

  Bliver spændende hvordan dine planer arter sig og hvad du vælger ?

  Kh. Lis, som også har storm uden for sit vindue.

  SvarSlet
 2. hej Birgit
  hvor heldigt - tænk den trøje ligner meget en jeg investerede i idag - på udsalg ganske vist, men stadig i dyre domme .. Det er da bare sjovt som tingene kommer igen.
  Her stormer det en pelikan - og det bliver kun værre.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. ja den bluse må da frem igen, flot mønster du har strikket. Godt at du kunne holde vandet ude, og ja sådan en er jo også nemmere at tage end bukser.

  Jeg håber også at stormen ikke har væltet vores træer på Mols i nat. Vi må nok hellere der over inden for den nærmeste tid.

  SvarSlet
 4. Først må jeg ønske deg godt nyttår. Denne genseren er jo superfin. Klart den bare venter på gjenbruk. Jeg skal gå i en annen skoleklasse å snakke om gjenbruk og jammen satt du meg på en ide. :))

  SvarSlet