lørdag den 14. januar 2012

Royal panik ...........

Intet signal viste TV-skærmen, lørdag formiddag!


Jeg nåede lige at tænke: " Dum dag antenneforeningen vælger til rep. eller lign.", så ringede tlf., det var naboen, som panisk spurgte: "Har du heller ikke TV-signal? Naboen havde allerede talt med andre i byen, som havde signal, så antenneforeningen blev kontaktet, det var noget pludselig opstået med strømmen til vores del af byen. Nå, TV virkede igen kl. ca. 13, så vi fik da karettur og besøget på rådhus med. Så vi fik da sagt TILLYKKE til vores dronning her hjemme fra stuerne, som er et varmere sted at opholde sig, end i den bidende kulde, som det må have været, at stå på Rådhuspladsen, men vi mærkede selvfølgeligt ikke stemningen, men jeg fik da strikket et par pinde imendens dronningen lod sig fejre på rådhuset.
"I sne står urt og busk i skjul", lyder det i sangen. Her i haven står denne rosenknop ikke i skjul af sne, mon ikke den fryser, den har jo helt misforstået tidspunktet til at stå i knop!!


Rosen skal jo klippes ned, når man kan være sikker på vi ikke får mere nattefrost, og solen skal jo stå højt på himmelen, men den står altså i knop lige NU. Gad vide hvordan den arter sig når den rette årstid for rosenknopper kommer??
I går ankom dette krydsnøgleapparat til matriklen, jeg forstår allerede ikke, hvordan jeg har kunnet undvære dette geniale instrument.


Husbond undrede sig godt nok noget over, min spontane glæde ved sådan en tingest, mænd forstår sig vist bedre på bormaskiner, skruetrækkere osv. I aftes viste jeg ham så de første to nøgler garn, fremstillet med apparatet. Lidt nysgerrig var han trods alt, så i dag har jeg måttet vinde endnu et nøgle garn op, bare lige for at demonstre apparatet. Så nu forstår han bedre min glæde for krydsnøgleapparatet.


Skumfidus nr. 2 nøjagtig de samme farver, bare i mindre udgave til Regitse, ligger til tørre og er klar til aflevering.


De 3 første pinde er strikket (af det nyopvundne garn) til en vendestrik bluse til Marie.


Det halve af ryggen på jakken "Trøje med bladmønster" (Familie Journalen, april 2011) har jeg strikket.


Halsrørret efter engelsk opskrift, er fundet frem, og blev strikket på imedens jeg så royal TV.


Uha, når jeg sådan får det skrevet ned på bloggen, kan jeg godt se, at der ikke skal startes mere op lige nu. Det er det der med, inspirationen som står i kø, og ikke altid lader sig holde tilbage.
Håber i må få en god royal week-end, og i morgen må vi også huske, at se håndbold på TV.

2 kommentarer:

 1. Sikke dog en masse du får fra hånden. Jeg har fået mit garn hjem til Oles trøje og jeg har fået garn til et projekt til mig selv; nemlig Rundstykke fra Geilsk i en brændt orange. Super flot efter min egen mening.

  Forsat god weekend

  Vi snakkes ved, godt du blev glad for krydsnøgleapp.

  SvarSlet
 2. Hej Birgit
  Det var da en dum dag det tv-signal lige valgte at strejke. Men I nåede vel guldkareten ?
  Desværre må du på biblioteket hvis du vil læse Stalins Køer - lydbog kan anbefales. :o) Men der kommer andre Give Aways hos mig ;o)
  Tillykke med krydsnøgleapparatet. Det lyder som en nyttig ting.
  hilsen Mona

  SvarSlet