fredag den 20. januar 2012

Hvorfor tænkte jeg ikke på det? ......Jeg er jo i gang med "Trøje i bladmønster" fra Familie Journalen (vistnok også kaldet LILLY i "Mere feminin strik".)

Jeg fulgte opskriften til punkt op prikke, så ryggen er strikket til ærmegab, ærmerne (se billed, farven er ikke rigtig, den er mere brændt rød) er næsten færdige. Jeg strikker begge ærmer samtidig, for rent psykologisk er det rart at begge er færdige samtidig! Planen var så, at forsykkerne også skulle strikkes samtidig, af samme grund, som ærmerne, men, men i aftes kom jeg til at spekulere på, hvorfor jeg ikke havde strikke både ryg og forstykker samtidig?????

Det ville jo have sparet mig for en sammensyning, evt. med maskesting (som jeg ikke er nogen ørn til), og en sammensyning i så tykt garn bliver jo nok lidt voldsom.

Tænke, tænke frem og tilbage, om jeg skal trævle ryggen op, og strikke ryg og forsykkerne samtidig, så undgås sammensyningen jo!

Ringe til en livline www.helleshjoerne.blogspot.com , tale lidt om problemet. Jeg tror Helle kunne fornemme, at jeg vist var stemt for en ommer, så det bliver det. Så nu skal jeg have strikket et par strikkeprøver, som skal medbringes på tirsdag, hvor vi mødes i strikkecaféen, så har Helle lovet, at hjælpe mig med at prøve, at få lært de der maskesting, så skal de nemlig anvendes i ærmerne.

Jeg tror trøjen bliver god og varm, fine knapper er allerede parat og farven bliver jeg mere og mere begejstret for jo længere tid, jeg har strikketøjet i hænderne. Så alene af den grund gør det jo ikke noget at den skal være i mine hænder, når det nu bliver en ommer.

Forøvrigt skal der jo så strikkes på rundpind, og det har også den fordel, at det føler jeg ikke er så hårdt for hænder og arme, som almindelige pinde, som jeg døjer lidt med i str. 4 eller mere.

Go´ week-end. Jeg håber ikke i skal have gang i optrævling, for det er trods alt træls, men jeg tror jeg bliver mest tilfreds med trøjen, hvis der ikke kommer sammensyning.

2 kommentarer:

 1. hej Birgit
  Sommetider er det det, der skal til ..
  en dyb indånding, og så trævle op ..
  hvis ikke man gør det, risikerer man ikke at blive tilfreds med resultatet
  hvorimod en rask beslutning kan lønne sig på den lange bane.
  Og det er den, der tæller.
  God fornøjelse med den bladmønstrede. Den bliver garanteret flot - jeg glæder mig til at se den færdig engang.
  mange hilsener Mona

  SvarSlet
 2. Jeg tror også at du bliver glad for at have lavet en ommer, og med krydsnøgleapp. går det jo som en leg ik'

  SvarSlet