onsdag den 11. januar 2012

Det passer ikke rigtigt sammen .......
at jeg gør i varme strikke huer, kalenderen siger 11.januar, hvilket jo skulle være et godt tidspunkt, at strikke de varme huer på, men se lige hvad jeg så, på min tur rundt i haven i dag! Er foråret allerede på vej, nåh nej, ro på vi kan jo sagtens nå, at få besøg af Kong Vinter?

Apropos varme huer, så sage Helle Thorning: "vi gjorde det", jeg siger "jeg gjorde det", altså strikkede hue til husbond efter engelsk opskrift!

Inspirationen fik jeg i strikkecaféen.

I strikkecaféen får man meget inspiration, råd og vejledning, og ikke mindst hyggesnak om fælles hobby. Det er ikke alle pigerne i strikkecaféen, som har en blog, men de går vist ind og læser med her på bloggen. Faktisk er det kun www.helleshjoerne.blogspot.com og så "mig sagde hunden"som har en blog. I går var der flere ting jeg lige skulle have vendt omkring strik, og ja, så udnævnte jeg altså Helle til at være min "livline", for hun er altså skrap til det der strikkeri, og god til at komme med råd og vejledning, så tak for det. Hyggeligt er det, at vi pigerne imellem har udvekslet tlf.nr., det gør, at vi alle har en god kontakt.
Det var forøvrigt via surfen rundt, at jeg fik kontakt til først Helle og dernæst Lene, som opfordrede mig til at deltage i strikkecaféen, hvilket jeg ikke et sekund har fortrudt!

Ja, meget kan man få ud af at blogge.

Der er slået masker op til SKUMFIDUS i mindre størrelse en den jeg tidligere strikkede til Registe, den faldt ned i øjnene, det kan vi da ikke have, hvis altså det bliver vinter og hun får brug for en varm hue.

På pindene er også en trøje/jakke til mig selv, af garnet, som blev indkøbt på Island i sommer.

Nu venter der lidt strygetøj, et par fødselsdagsgaver som skal pakkes ind, og aftenen skal tilbringes sammen med gode venner, der er nemlig møde i FRIKADELLE-klub i aften. Gad vide hvad menuen består af? Sikkert dejligt mad, det er hverdagsmad, men smager altid godt, bare der nu ikke er alt for mange kalorier, her efter julen.

3 kommentarer:

 1. Kunne ikke rigtig lade være med at kommentere de små sprøde Erantis......Hvor er de dog fine.... og vi har sikkert stadig vinter..... håber da de bliver lidt endnu... Var derefter på jagt i min egen have... men kunne ikke rigtig se nogle der var undervejs endnu...... så jeg nyder synet af dine....:-)

  SvarSlet
 2. hej Birgit
  hvor heldigt - og hyggeligt - at have sådan en strikkecafe. Den kan jeg godt forstå du er glad for at være med i.
  og tillykke med hue-projektet :o)
  Mon den lille erantis også har vovet sig frem her i Nordjylland ? det vil afsløre sig når jeg kommer ned i sommerhuset i weekenden.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Hej Birgit

  Du kan altid spørge hvis der noget, kan jeg ikke finde ud af det må vi kigge i bøgerne og søge hjælp der. Det er så rart at man kan snakke om tingene med nogle som forstår en, jeg har jo ikke så mange veninder der strikker, jeg strikker for dem ;-)

  Vi har det bare hyggeligt om tirsdagen, og alle er velkommen.

  Åh hvor er det synd hvis vi får vinter går de små Erantis jo en grum tilværelse i møde, men flotte er de.

  SvarSlet