mandag den 23. januar 2012

1 spsk. kartoffelmel ........i bunden af vasen, inden tulipanerne sættes i vand, og du får tulipaner, som ikke vælter ud. Et råd jeg har fået af en "ældre dame", som kun er 102 år. Og det virker, har jeg konstateret flere gange. Denne buket, som er en af de billige buketter, som man købe i denne tid, har altså holdt i 6 dage, med kartoffelmel i vasen.

Ih, så dejligt med forår i stuen!


I aften skal strikketasken pakkes, for i morgen er der strikkecafé, og jeg glæder mig. Jeg skal også have lavet et par strikkeprøver, så jeg har noget at gøre med, for jeg er blevet lovet hjælp til sammensyning med maskesting, den teknik har jeg aldrig kunnet finde ud af!
Der er som tidligere nævnt trævlet op, og nu strikkes ryg og forstykker på samme tid, så det kun er ærmerne som skal sys sammen.
Knapperne til trøjen, er blevet fundet frem fra gemmerne, jeg tror de kommer til at passe så godt til trøjen. Håber stadig, at den bliver hot, farven er lige mig, og en varm trøje i denne tid er da ikke at foragte.
Håndboldkampen kl. 18, skal også ses, selv om chancer for medaljer ikke er store, ja så kan man da godt håbe og en god håndboldkamp (hvad det forhåbentligt bliver) er da heller ikke at foragte.

5 kommentarer:

 1. Hej Birgit .
  Tak for tippet mht tulipanerne. Det må jeg prøve.
  Farven på dit strikketøj ligner meget det jeg sidder med pt - ja rigtigt - den rubinrøde
  Hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Godt lille tip - tak !

  Ja kampen gik jo godt :-) har jeg hørt.

  Vi ses i morgen, nu håber jeg at jeg kan huske hvordan man gør det.

  SvarSlet
 3. jamen det er jo min favorit blomst du der har sat i vasen. Røde tulipaner!

  Håber du fik lært det du gerne ville.

  god kamp i morgen igen ;o)

  SvarSlet
 4. Fik du billet til foredraget i Give den 4.2? hvis ja, send mig lige en mail...

  SvarSlet