tirsdag den 31. januar 2012

Så tror jeg, at jeg bedre forstår .......
0pskriften! Da jeg lavede strikkeprøve til Trøje med bladmønster (Lilly), syntes jeg lige så godt, at jeg samtidig kunne strikke mønsteret efter diagrammet. Der var godt nok en fremhævet firkant (som jeg troede var knaphul)! Det mønster som jeg fik strikket så altså helt forkert ud!! Tænke, tænke, og jeg tog det med i strikkecafé, hvor nøden heller ikke blev knækket!! Men i morges kastede jeg endnu en gang blikket på opskriften, (jeg er nemlig klar til at strikke mønsteret nu), og pludselig kom jeg til at se en forklaring over l5 pinde på første side af opskriften, og ja gæt en gang der stod, at det var disse l5 pinde, som skulle strikkes i den fremhævede firkant!!!!!!

Så mon ikke, at det lykkes, at få mønsteret rigtigt, hvis jeg gør nøjagtig, som der står i opskriften? Det troede jeg også at jeg gjorde 1. gang, utroligt er det, at jeg fuldstændig har overset den forklaring????

Nå, men nu tror jeg det er på med vanten, men først i morgen aften.

Der skiftes lidt mellem mine 2 igangværende strikketøjer, men det er stadig "den røde tråd" det handler om her hos mig.

Mon jeg når, at få trøjen færdig til week-enden, hvor der meldes om hård frost og sne? Jeg tror det næppe, for den skal jo også skylles op og tørres. Der er godt nok brug for de uldne trøjer i disse dag, vi har nemlig sne (billedet er taget i søndags), men sneen er her endnu, så vi sørger også for vores små pippende venner derude. Fuglerestauranten, er konstant optaget.

I næste uge skal jeg have ordnet det således, at jeg kan afspadsere eller holde feriedag torsdag, for Kirsten holder komsammen for vi "gamle" pædagogmedhjælpere. Kirsten arbejder endnu, ligesom jeg gør, og hun har fri torsdag og synes vi skulle samles, hos hende. De "gamle", som er på efterløn kan jo sagtens en tordag formiddag, og ja, så må "det arbejdende folk" jo rette ind, for det samvær med de "gamle", det vil jeg altså ikke gå glip af, for det plejer at være så hyggeligt!!!

En orange-billet tur/retur til Sjælland hen i februar, har jeg købt, for veninden, som bor tæt på København skal besøges. Vi skal have et par hyggelige "tøse-dage", med snak, hygge, shoppeture m.m., vi glæder os allerede begge to. Jeg er allerede nu ved at planlægge, hvad strikketøj, som jeg skal medbringe, det skal være noget der bare går der udaf, så der kan snakkes rigtigt igennem! Og så skal jeg huske, at have den lille kuffert m/hjul med mig, og ikke kun en sportstaske, som skal bæres. Sportstaske havde jeg med i sidste uge, og det har min ryg godt nok protesteret noget over, at have været udsat for. Nu blev jeg så, så klog, medbring kuffert m/hjul, den står jo i skabet, til fri afbenyttelse, så valget af sportstasken var bare helt forkert!!! Jeg vil træffe det rigtige valg, næste gang jeg skal på tur et par dage.

4 kommentarer:

 1. hej Birgit
  Det er ikke sådan med den små - men ikke helt uvæsentlige - detaljer ..
  Godt du fik knækket koden.
  Også hos mig er der gang i fuglerestauranten - og det er sjovt at følge med i.
  Endelig - kuffert med hjul. Et must. Det andet er ikke til at have med at gøre :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Godt du fandt ud af det, ellers var det jo nok blevet et noget underligt resultat.

  Lyder som en ren hygge ferie du skal på ovre på øen.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Jeg kender det godt fra mig selv. Man skal tage en dyb vejrtrækning og start forfra, læs hvad der står og for alt i verden: strik som der står. Nogle gange kommer ens egen fortolkning af opskriften i vejen. Jeg er sikker på, at du bliver rigtig glad for din Lilly, god strikkefornøjelse:-)

  SvarSlet
 4. Nogle gange skal man bare gøre som der står og ikke som man tror der står :-). Den er jeg også faldet i nogle gange.

  Jeg hepper på dig og håber trøjen bliver rigtig flot.

  SvarSlet