fredag den 22. april 2011

Et døgn i sommerlandet ........var så dejligt sammen med datteren og hendes familie. Vejret var perfekt, rigtig sommerligt, så vi som ikke fællede træer, måtte en tur til Vaffelbageriet og have årets første is der. Uhm!! Yngste skud på stammen havde også mulighed for, at få sine små buttede fødder luftet, og hvorfor ligge ned, og give sig til at sove, som mor og mormor mente ville være godt for Hans, næh, nej når det er så godt vejr, skal man være vågen og sidde op og nyde det, mente den lille fyr. Han blev nu godt nok lidt pyldret senere, det er ikke nemt at undvære middagssøvn i den alder.Vejret havde lokket mange ud i sommerlandet, men vi så dog ingen som dristede sig i bølgerne.
Træerne er nu fældet, og savet i passende stykker til brug i brændeovnen, når det er blevet tørt.

Vi overnattede i anekset hos den unge familie, og blev vækket af de ældste af børnebørnene, som synes det er så hyggeligt, at komme og vække os.


Nu er vi ankommet til vores egen matrikel, og terrassen skal nu indtages, og strikkepindene skal
røres lidt her i eftermiddag, for der bliver ikke tid i aften, for jeg foreslog husbond at vi skulle tage til Tulstrup Kro og spise aftensmad. Der er så hyggeligt, og maden er god hver gang. Så bordet er bestilt.


Så må vi se hvad resten af påsken bringer. Ja på søndag kommer hele koret jo på besøg her, så det kan vist godt være, at der er lidt forberedelser, som jeg må tage mig til i morgen.


Men lige nu skal der hygges og nydes godt vejr og strikkepinde. Håber det samme for jer.1 kommentar:

  1. Ser ut som om dere har hatt en herlig dag. Det er deilig å sitte seg litt ned med strikking etter en utedag med barna.Ha en fin kveld. :))

    SvarSlet