mandag den 26. december 2011

"RØR BLOT IKKE VED MIN GAMLE JUL"

synger vi i den gamle julsang. Men stoppe udviklingen kan man jo ikke, men alligevel!!!!!
Husbond var i Bauhaus i går, de havde nemlig sendt en reklame, ÅBENT 2. JULEDAG!!!! Nå, husbond kørte derned, og han reddede sig gulv til billige penge til sit sommerhusprojekt, og kom hjem og fortalte, at han bestemt ikke var den eneste kunde!!!!

Her på matriklen ændrede vi jo også på den gamle jul, fordi vi ventede med at pynte træet til den 25. og det var godt, for der var 2 piger, som nød at være med til pyntningen, den ene endda for første gang.


Jeg strikker på denne bluse til Hans, den bliver så god tror jeg, i dag skal der startes på ærmer, hvis altså ikke
der startes op på halsrør til Marie. Begge hendes brødre har nemlig fødselsdag 15.jan. og så kan jeg da næsten ikke forbigå hende. En lille gave skal hun da have.Jeg er blevet inspireret af http://www.irenesoptegnelser.blogspot.com/.
I dag kommer datteren med fam. og spiser rester fra de foregående dage, og børnebørnene skal da også smage mormor´s juleslik.

Fortsat god jul til jer derude.

3 kommentarer:

 1. hej Birgit
  ja jeg så godt Irenes halsrør - en rigtig god gaveide. Og så bliver der heller ikke det der 'kolde slip' ved halsen, som der kan komme ved et alm. halstørklæde.
  Trøjen til Hans bliver også flot - topmoderne med de nordiske mønstre.
  og hyggeligt for pigerne at pynte juletræ.
  fortsat god jul til jer.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Åh, man må godt pille lidt ved traditionerne en gang i mellem, og hvis det betyder, at man kan være sammen om at pynte juletræet, så er det bestemt helt okay. Lækker trøje, du har på pindene - den ser lun og lækker ud :-D
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Den ser også god ud din trøje til manden. Du er nu også ret hurtig, synes jeg.

  Godt pigerne nød det lige så meget som mormor at pynte juletræ den 25. dec.

  Kh. Lis

  SvarSlet