mandag den 19. december 2011

Jeg trængte altså ......til en fridag, så jeg holder feriedag i dag. Ferieregnskabet viste at der er stort råderum, jeg har en del ferie tilgode, så jeg kan godt tillade mig det, og det er dejligt. Lige hvad jeg trænger til.

I går blev der lavet de sidste dekorationer til jul, det var også dejligt. En dekoration til svigerdatteren er der ikke billed af, for den er pakket og klar til aflevering.


Strømperne til Hans er også blevet færdig, og min variation af Nessie er på pindene. Nessie er nemlig super, og kan jo varieres i det uendelige, og er et nemt lille projekt.

Nu tumler tankerne med, hvad der skal på pindene, når jeg efter endnu et par arbejdsdag, holder juleferie, og først skal på job efter nytår.

Jeg er inde i en periode kan jeg mærke, hvor jeg trænger så meget til at holde ferie, ikke p.gr.a. julestress, for jeg er godt med, men jeg trænger altså til at stoppe op, og få slappet af. Så dejligt med den forestående ferie.

3 kommentarer:

 1. hej Birgit
  hvor er det godt at juleferien så er lige om hjørnet :o)
  desværre en arbejdsgiverjul i år - men alligevel en god lille ferie :o)
  Nu må du nyde din fridag.
  Jeg har også fri i dag fordi min far fylder rundt. :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Jamen, der skal en pause til en gang imellem og vær du glad for at du når at mærke det, før stress og sygdom slår til.

  Fine dekorationer og dejligt strikketøj, du har lavet.

  SvarSlet
 3. Det kan man også godt trænge til. Du skal jo også huske du har været sommerhus-enke i laaang tid, og stået for alt hjemme, det tærer vel også på energien.

  Smukke dekorationer du har lavet. Sød ide med sølv skålen og den forreste i venstre side med de grønne nisser.

  Kh. Lis

  SvarSlet