mandag den 5. december 2011

For første gang ......


er jeg i gang med en engelsk opskrift. Den er ganske simpel, og jeg har lånt den, af en af pigerne i strikkecaféen, som mente at den kunne selv uøvede ud i engelske opskrifter klare. Og ja, hun har ret og måske får jeg blod på tanden med de engelske opskrifter. Denne, som er en slags falsk Møbius, går i hverfald strygende.

Apropos blod på tanden, så måtte tandlægen besøges i fredags. Jeg troede ellers den tand, som "knurrrede" vil gå i sig selv, men nej! Tandlægen var så flink, at tage mig i stolen (selv om han var ved at lukke) og stor tak til ham, for det var en tandbyld, som skyldes paredentose. Det ville ikke have været dejligt med sådan en i week-enden, og med tandlægens hjælp og min skyllen mund, og min rensen med Klorhexidin, ser det nu ud til, at bylden går i sig selv!!!

SKUMFIDUS, har for forladt matriklen, den passede lige Regitse, så den kom med hende hjem,
måske skal der også strikkes en til

Vigga, blot lidt mindre og i andre farver.

Pigerne er blevet passet her i dag, for sønnen er blevet opereret for brok i dag, og svigerdatter har ledsaget ham på hospitalet. Operationen gik godt, og vi har så hygget os her på matriklen pigerne og jeg. Pigerne er blevet afhentet, og farmor her, trænger til at falde ned i sofaen, og bare slappe af efter en dag, hvor hun har været på siden kl. 6.00, og selv om der er sendt omsorgsfulde/bekymrede "mor-tanker" til sønnen, har vi trods alt hygget os.

Nu er de unge vel hjemme hos sig selv, omend sønnen har smerter, week-end kæresten taget op i sit sommerhusprojekt, så kan jeg falde om i sofaen med strikkepindene og engelsk opskrift, som jeg allerede kan udenad.

Det er nu også bare noget pjat, at jeg ikke synes, at jeg kan strikke efter engelske opskrifter, for jeg klarer mig jo trods alt ok på engelsk, så det r måske bare en fordom?

4 kommentarer:

 1. hvor var det godt at tandlægen tog dig ind. Sådan en tandbyld er ikke at spøge med.
  Av for den !
  vedr. engelske opskrifter, så skal man lige vænne sig til dem - men har man først knækket koden, så går det :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Det var godt tandlægen tog sig tid til dig i fredags, for tænk om du skulle have været til tandlæge vagten i Esbjerg eller et andet sted langt væk. puha.
  Hvor ser pigerne bare søde ud.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Godt den tandbyld ikke blev til mere - for den slags gør nas!!!! Glad for at høre, at engelske opskrifter er til at have med at gøre - jeg går nemlig lige nu og sukker over et sjal, men ikke rigtig turde binde an med det....det tror jeg, at jeg gør nu ;o)
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Man vænner sig hurtigt til de engelske opskrifter, der er bare lige nogle enkle fagord man skal lære og så kører det!

  Lækker skumfidus du har lavet :-)

  SvarSlet