torsdag den 22. december 2011

Lav en salgsbod ......sagde svigerdatteren forleden. Regitse havde haft SKUMFIDUS på i børnehaven (den er godt nok blevet lidt for stor, falder ned i øjnene), men andre forældre og pædagoger flokedes om SKUMFIDUS, så hvis du har lyst, kan de let sælges, sagde min svigerdatter. Det har jeg ikke lyst til, men en der ikke falder ned i øjnene kommer snart på pindene!

NESSIE er færdig, skal lige skylles op, billed kommer senere.Denne bluse er lige sprunget på pindene, den bliver i str. 2-3 år og er tiltænkt Hans. Håber den bliver god, jeg er vild med den model, så det bliver herligt strikketøj i juleferien.

En lidt mindre størrelse Skumfidus skal strikkes til Regitse, og så er der lige halsrøret efter den engelske opskrift, som skal færdiggøres. Hvis jeg ellers mangler noget, bliver der måske startet på en trøje i patentstrik til Vigga.


Juleferie, er startet fra sidst på eftermiddagen i dag, og ih det bliver dejligt. Vi har spist lidt julefrokost på jobbet i dag, resterne derfra kom med mig hjem, så var aftensmaden til husbond i hus.Og vi er ved at være klar til den forestående højtid, nisselandsbyen, er klar i hjørneskabet, juletræet er sat på fod. I pejsen på terrassen har husbond og så lave julelandskab med lys (ikke gengivet så godt på billedet). Småkager, sild, julegaver, konfekt og næsten aaaalt det andet, som hører julen til, er parat.

I aften skal der hygges med sofa, strikketøj, kaffe og TV. I morgen skal der lige handles lidt frugt, mælk m.m. (gad vide hvornår man bliver færdig med indkøbene?), og der skal vist lige gøres en smule rent! Så alt i alt, næsten klar til julen.

Jeg håber i også er ved at være klar til julen.3 kommentarer:

 1. Åh ja, jeg er også ved at være klar, så jul kom hid kom her .

  nej selvfølgelig skal du ikke lave en salgsbod. Dine børnebørn skal da have deres ting for sig, så må de andre børns forældre jo bare få det lavet eller lave det selv, tihi..

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. hej Birgit
  indkøbene bliver I færdige med den 23. sidst på aftenen når butikkerne lukker ;o)
  man kan altid liiige finde på en ting mere ..
  MEN - der er mange butikker der åbner igen den 2. juledag - så helt galt kan det ikke gå. ;o)
  Den islandske trøje du vil igang med er rigtig flot - og hotteste mode.
  Og du har jo gang i mange ting lige nu - er det til julegaver ? for så har du travlt :o)
  Du må have en rigtig god juleferie - og glædelig jul til dig og din familie.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. åh, den drengetröje har jeg også kigget meget på, og den skal helt sikkert strikkes til min lille mormorsdreng når han bliver en smule större. önsker dig og din familie en glædelig og dejlig jul.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet