torsdag den 29. december 2011

Ren nydning/afslapning ......

er der her, jeg har i dag ikke lavet en disse!!!! Det er dejligt, at komme ned i det tempo, både for krop og sjæl!
Jo, jeg har da strikket lidt, men ellers kun været i lægehus for øreskyl, (skal på høreklinik i næste uge), besøgt en god bekendt, taget en time på sofaen, osv., jeg tror dagen i morgen skal være ligeså.
29. dec. er for mig en mærkedag. For 37 år siden fødte jeg min førstefødte, en sund og velskabt dreng, som jeg desværre mistede aaaaaalt for tidligt, han døde 3 1/2 måned gammel af menigitis, efter et sygdomsforløb på 16 timer. Man lærer at leve med det, men jeg glemmer ham aldrig, hvad jeg iøvrigt heller ikke ønsker. Han bor stadig i mit hjerte, det mærker jeg selvfølgeligt og godt for det ikke hver dag, men den 29 dec., ja så mærker jeg det stadig.

Jeg har også surfet lidt, og der er "nytårs give away" hos http://dqpage.blogspot.com/, jeg deltager, for jeg vil gerne vinde den bog. Jeg siger det bare, men du behøver ikke at lægge lodder der. Jo, det er noget sluder, men hvis der er rigtig mange lodder bliver min vinder chance jo mindre.

Nu kan jeg mærke, at sofaen kalder, strikkepindene ligeså, så go´ aften til dig

2 kommentarer:

 1. sådan skal mellemdagene tilbringes, i ro og mag. og så har du jo den ekstra anledning til at tage den med ro denne dag. det gör mig rigtig ondt for dig og din familie, kan ikke forestille mig hvor skrækkelig sådan en erfaring kan være.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. hej Birgit
  Det gør mig rigtig ondt med din søn.
  Min søster fik også meningitis da hun var 2 år, men overlevede heldigvis - desværre med mén.
  Det er en skrækkelig sygdom - og tragisk med din lille søn.
  Jeg skal nok krydse fingre for min give-away - min søster er 'lykkens gudinde' - og vi må se hvem hun hitter i bunken :o)
  Mange hilsener
  Mona

  SvarSlet