lørdag den 10. december 2011

Jeg ved ikke hvor mange ......


veste, strikket efter opskrift i denne bog af Sys Fenders, men det er efterhånden mange, som har været på mine strikkepinde, for det er en super vest, som kan strikkes med fint hulmønster til pigerne og bare i rib til drengene. Og den luner godt over t-shirt.

Nu er der lige røget en af disse veste af pindene til Hans, i str. 2 år. Der er brugt 2 bundter af Brugsens strømpegarn - et hurtigt lille projekt.Garn til endnu en Nessie, er kommet op af skuffen, måske starter jeg på den i aften, eller også skal jeg se at blive færdig med vante nr. 2, så jeg kan få dem filtet og pakket ind for det er jo en julegave. Der er også den mulighed, at halsrøret (efter den engelske opskrift) skal have et par omgange - vi får se, men garnet til Nessie er jo fundet frem så??
I går blev der lagt dej til småkager, og i dag er de så blevet bagt, vi har prøvesmagt, men vi må vist hellere smage igen i aften! Julesmåkager, smager efter min mening bedst FØR jul, husbond deler mit synspunkt på det område.
Og når det nu snart er jul, ja så er menuen i dag gammeldags "vredet" kål med kold kogt medister og sylte, samt rødbeder og sennep. Denne ret spiser nogle med sukker og kanel, men her på matriklen foretrækker vi salt og peber.

Uhm, jeg kan allerede mærke, at min mave glæder sig til menuen.

Og jeg glæder mig til på tirsdag, for da er der atter strikkecafé -så, hej gæve strikkepiger, vi ses på tirsdag.


3 kommentarer:

 1. Nu er du jo myrerflittig med at strikke til børnebørnene, så jeg gætter på at det er mange der er gledet over pindene.

  På madsiden er du også flittig. Vi var i Aarhus idag, og skulle have haft Italienske ruller med kartofler og sovs til aften. Jeg var sååå træt og da manden og mellemste barn var inde i Trefor hallen og se Ørknenes sønner igen, valgte lillebror og jeg bare en flute til aften. Så joo du er myrer flittig og jeg beundre dig for alt det du når.

  Kærligst Lis

  SvarSlet
 2. Det må jeg sige - du får noget fra hånden. Både strik og småkager.
  Og har man fundet en god model, kan den jo varieres mange gange :o)
  mange hilsener
  Mona

  SvarSlet
 3. Hvor er de søde dine veste, tror at jeg måske skulle strikke en til Jonas.

  Tak for sidst, det var super hyggeligt som sædvanlig.
  Glæder mig til næste års strikkecafé

  Du har ret med at småkagerne smager bedst før jul !!

  SvarSlet