fredag den 30. december 2011

Ikke alt, går altid efter planen .....husbond foreslog, at juletræet kom ud i dag, og efter lidt betænkning, sagde jeg ja, og det greb hurtigt om sig. Nu er al julepynt, minus juledekorationer, pakket væk. Der er støvsuget osv.

Det var jo IKKE planen, for jeg havde jo planlagt, at foretage mig absolut intet i dag, men nu er det dejligt, at det er overstået.

Planlagt var det at få foretaget skift af mobiltlf. udbyder, for os begge, så det ikke koster, at ringe indbyrdes. (De sparede penge kan jo evt. bruges på garn)!!!!

Køleskabet har næsten nået normalt niveau for indhold, så det går efter planen. Den sidste rest fløde er brugt i en skål risalamente, som skal spises til dessert i dag, så får vi også anvendt den sidste rest kiresebær sovs.

Jeg havde heller ikke planlagt besøg af bekendt, men det fik jeg, og det var hyggeligt.

Planlagt var det heller ikke, at der skulle gøres dagligvare indkøb, men det blev der også. Og når jeg nu var i gang igen med at bruge penge, ja så er regninger som skal betales i januar og lagt til betaling.

Så dagen har budt på både planlagte og ikke planlagte ting, og nu er planen, at aftensmaden skal færdiggøres, måske vi skal have en smule vin til, det er godt nok ikke planlagt, men alligevel.

Og så er det altså ikke planlagt, at jeg igen er blevet forkølet igen, igen.

3 kommentarer:

 1. hej Birgit
  Sommetider kan det ny være hyggeligt når tingene ikke går helt efter planen ..
  og nu er det ikke foran jer med at få ryddet det julepynt væk.
  Her hærger nisserne stadig, men i morgen må de væk.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Du har bare nået mange ting idag, uha, mon jeg har smittet dig for det lyder nærmest som en remse af det jeg har nået idag. :D

  Vores køleskab og maver er også på normal niveau igen. Imorgen må jeg spise dessert og så starter et nyt år med mange nye mål. Bare de overholdes gør det nok livet så meget desto bedre.

  Tak for mange søde kommentarer på min blog og et super godt og lykkebringende nytår til dig.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Det hele lyder jo som kærkomne ting, undtagen forkølelsen, god bedring og godt nytår til dig:-)

  SvarSlet