lørdag den 29. september 2012

Monteringsarbejde .......

er ikke det jeg er mest vild med, men det bliver en nødvendighed.
Dette lækre garn SARI soft silk fra Karen Noe er intet mindre end noget bøvl at vinde op, men modsvares så til gengæld af et godt look, og ok at strikke med.
Det første bundt gik i kluder og det tog en "krig" at udrede trådene, andet bundt var nemmere at vinde op, men der var mange "brud" i garnet. Så mange tråde venter på at blive hæftet!
Nå, det monteringsarbejde må jeg leve med, for jeg tror resultatet af halsrøret bliver godt, godt nok ikke Møbius strik, men alligevel tror jeg det bliver godt.
Godt bliver forrådet af hindbær også, hvis altså ikke frosten kommer alt for tidligt. Buskene bære så mange fine og store bær. Har løsfrosset nogle bær, de er jo gode til desserter og kager.
En sådan portion plukker jeg ca. hver anden dag!
Der skal bages vandbakkelses kagemand, for sønnen har bedt MOAR om at bage den, for ham som ellers er en "ørn" i et køkken, har kun een ovn og aftensmenuen har han tænkt sig skal være langtidssteget gris, så det bliver spændende at smage!!! Kagemanden kan ikke undværes, den er en tradition i vores familie. Jeg synes det er hyggeligt med traditioner, og nu er vi jo i gang med at lære den nye generation de traditioner, som er vores.

1 kommentar:

  1. hej Birgit
    tillykke med sønnen - er sikker på det bliver en lækker menu med den kage :o)
    og dit strik bliver også flot, men træls for dig du skal igennem alt garn-bøvlet først.
    hilsen Mona

    SvarSlet