torsdag den 13. september 2012

2 x 95 cm glatstrik ..........

er et af de projekter som jeg har gang i (sagde jeg tv-strik?). Og endnu et projekt hvor opskrift siger ca l40 cm ribstrik. Ja, det lyder kedeligt, men jeg jeg tror de bliver gode, jeg har nemlig set/prøvet begge modeller, for jeg har besøgt www.kirstenmogensen.dk , som har sit strikkeunivers i privaten (jeg glemte at få kameraet med, men der osede altså af strikkehygge). Hun sælger lækkert garn, både på nettet, men du kan også ringe til Kirsten og aftale tid for et besøg. Kirsten er en pige, som ved en del om strik, og hun øser gerne ud af sin viden, og det er jo dejligt at møde en sådan pige for en strikke-nørd som mig.Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg aflægger Kirsten et besøg, hun bor nemlig ikke langt fra sommerhuset, hvor vi lige har holdt en lille ferie, og det bliver jo nok heller ikke sidste gang vi besøger datteren i sommerhuset.
Jeg købte også opskrift til busseronne til børn (mere om den senesre)
Hjemkommet til sommerhuset, blev der straks startet på poncho, de 2x 95 cm glat, i den skønneste uld, bordaux farve, den skal valkes når den er monteret.
Da vi kom hjem til mit garnlager, blev der lavet strikkeprøver til Vest i rib, beslutning om garn er endnu ikke truffet.
Vi havde en dejlig miniferie, og der blev strikket og hæklet indimellem spadsere-/cykleture, besøg af børnebørn med overnatning blev det også til. Når der endnu mangler sengehest, ja så kan man falde ud og lande på den store pude, som mormor havde placeret på gulvet, det var netop det Hans gjorde, men det forstyrede ikke Hans´ nattesøvn.
Marie så tv, (hun er ikke sur) da jeg ville tage et billed af hende i MIN MOSTERS HUS, som hun straks tog i besiddelse da hun ankom. Den passer hende og når pigen er tilfreds er jeg det også. Besøg i Vaffelbageriet blev der også tid til, men isene er næsten for store!
Hæklet blev som sagt også.
Et par store, tykke grydelapper, blev efter montering monteret på en krog i sommrhuset. Opskrift fundet her: www.lutteridyl.blogspot.dk , og garnet er selvfølgelig fra mit garnlager.
Et par pulsvarmere, lidt ændring af farvesammen sætning og hulmønsteret ændret til rib, så de er ikke helt lig med tidligere strikkede. De er sjove at strikke, og der kan bruges lidt smårester. De blev afleveret til svigerdatteren i går. Endnu et par skal strikkes til veninden.
Trøje med struktur, var også med i strikketasken, men blev sat på stand-by, da jeg kom i besidelse af nyt garn.
I dag er planen at tage til www.karennoe.dk og formøble mit gavekort. Strikkepinde sortiment Lace Turbo er planen, jeg har nemlig prøvet www.helleshjoerne.blogspot.com  strikkepinde, og sådanne strikkepinde må jeg altså eje!!!
Måske bliver der også købt et par vintersko i dag.
Suppe, sådan rigtig gammeldags klar suppe med boller, skal koges i dag. Kødet er hentet op af fryseren, og husbond glæder sig til vi skal spise aftensmad, det gør jeg også, og så bliver det rart at få nogle portioner i fryseren til nem mad een anden gang.
Week-enden byder på fætter-/kusinefest (vi bliver 3+vores ægtefæller, så det er jo ikke den store familie jeg har).
Og på tirsdag skal jeg i strikkecafé, glæder mig allerede.

3 kommentarer:

 1. Du har mange jern i ilden som altid.
  God tur over til Karen Noe. Svigerindens kjole er bare så smuk, at du kun kan blive grebet af de fine opskrifter hun har.

  Jeg har også invisteret i Lace strikke pinde som bare er såå gode.

  God week-end til dig

  Kh. Lis, som overvejer om der også skal koges en suppe her på matriklen, tænke tænke. :D

  SvarSlet
 2. pust støn iiih du godeste du har haft travlt og det har du på FERIE!! haha

  Dejlige ting du har fundet og lavet

  SvarSlet
 3. hej Birgit
  Der er da ellers gang i dig !
  sikke mange planer du har . Flotte ting allesammen. Karen Noe har nogle flotte modeller - og spændende med garnbutikken på Djursland.
  God tur til Karen Noe. Spændende hvad du får købt der
  hilsen Mona

  SvarSlet