onsdag den 1. juni 2011

Lidt godter fik jeg da med hjem ......jeg besøgte jo min fys/kiropraktor i Varde i går. En ryg der ikke gør knuder fik jeg ikke med hjem, men jeg synes da det er lidt bedre, nu kan jeg da mærke, at det smertestillende medicin har en virkning. Og på fredag skal jeg jo igen agere nålepude!

På turen til Varde, har jeg næsten altid en god veninde med, så får vi ordnet verdenssituationen undervejs, og frokost på hjemturen hører også med. Så alt i alt ganske hyggeligt. Og i går da vi måtte holde for rødt lys i Grindsted, spottede jeg en garn og stof forretning i Grindsted, utroligt jeg ikke har bemærket den på tidligere ture til Varde, men det har jeg altså nu, så jeg kunne ikke køre hjem uden at gøre holdt i netop det lyskryds på vejen hjem.Det blev til knapper til trøjen til Vigga, trøjen trækker godt nok skævt i det glatstrikkede, og det var et emne, som blev debateret ivrigt i strikkecaféen i går, ingen kan give en forklaring på hvorfor den gør det?? Men altså nu er knapperne i hus, så der er ingen undskyldning for ikke at få ærmerne strikket. Den kan vist godt bruges i vuggestuen, og om 3-4 mdr. kan hun jo nok ikke passe den længere. Så jo ærmerne skal strikkes NU!Og så faldt jeg lige over 4 nøgler SECONDO garn fra LANA GROSSA som var på tilbud. Det kunne jeg ikke stå for, det har den fineste støvede grønne farve, som matcher til en støvet grøn Alpacca som jeg har på lager. Jeg måtte selvfølgelig have det med for at vise det frem i strikkecaféen. Hvis jeg havde fortrudt mit køb, kunne jeg nemt have fået det afsat der, men jeg har ikke fortrudt, så i aftes måtte der altså lige slås op til CAMOMILLE, når man har set alle de flotte af slagsen på diverse blogs, bliver man jo nødt til at ride med på bølgen.Jo, jo der er skam gang i mange ting på pindene fortiden her hos mig.
Jeg holder meget af Lupiner, bare ikke min egen have, for de breder sig jo ret vildt, men lige nu står de jo og pynter i grøftekanten, så der måtte også gøres holdt for plukning af en buket til min stue.

De var så fine, at jeg lige måtte have et foto af dem, men ak og ve, kameraet gjorde knuder, det vil sige det melder obl.fejl. Heldigvis er det købt for under et år siden, så garantien gælder endnu. Efter telefonisk kontakt med Foto Care, har jeg fået oplyst, at det skal sendes ind til reparation, så jeg tager kameraet med til Århus på fredag.

Godt var det, at det var nu det gik i stykker, det havde ikke været sjovt hvis det var gået i udu på ferien til Island/USA senere på året. Men det gør nu nok, at jeg vil gardere, og tage det gamle kamera med på ferien også, for tænk nu hvis .........


Jeg måtte lige en tur på job i dag, det var ikke meningen, for jeg har jo afspadsering i denne uge, men, men man er vel pligtopfyldende læs: man føler sig uundværlig! Ha, ha, det ved jeg godt at ingen er, men alligevel. Nå, nu er arbejdsdagen overstået, og foran venter flere fridage, (så har jeg jo stadig en afspadseringsdag tilgode, det er jo ikke det værste at have tilgode) med strik, hygge, pasning af børnebørn og andre småting som skal ordnes.


Håber at i må få en god Kristi Himmelfartsferie, vejrudsigten er der vist ikke noget i vejen med!


3 kommentarer:

 1. Der er vist aldrig nogen som mener de kan undværes på deres arbejde. Ihvertilfælde ikke de som er glade for at gå på arbejde.

  Jeg har jo købt garn til Camomille og nu har du også men du er jo gået igang, hmm tror også jeg må få lavet min Camomille. De er såå smukke, synes jeg.

  Jeg vil også ønske dig og dine en god Kristi Himmelfarts ferie.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Ja, så så du lige Cirkeline i Grindsted. Butikken er næsten lige flyttet det hjørne den nu ligger på... En dejlig butik med et spændende udvalg synes jeg...

  SvarSlet
 3. Lis: Jeg har flere gange forsøgt at lægge kommentarer, men der er jo problemer i blogland, så det har ikke ladet sig gøre.
  Annette: Garnbutikken bliver vist en fast bestanddel af de fremtidige ture til Varde.

  SvarSlet