onsdag den 15. juni 2011

Jeg blev lokket .......til at lade Camomille og Vanilla lige holde pause, for i går i strikkecafé så jeg, at Helle http://www.helleshjoerne.blogspot.com/ næsten var færdig med PIPPI´s Kjole. Den har hun strikket til en lille Pippi, det vil jeg også gøre, for Vigga er nemlig en rigtig Pippi.
I aften er der fundet garn frem fra gemmerne, nemlig Mandarin/Petit, strikkeprøve er lavet, så jeg er klar!!!

Der var dog ikke tid til andet end strikkeprøven i aften, for der skulle lige søges indrejsetilladelse til USA, og den skulle udfyldes på engelsk, så nabo hjalp mig lige. Jeg kan godt tale engelsk, men når det nu var sådan en officiel blanket, ville jeg gerne have rygstød, og det fik jeg af min flike nabo.
Jeg har forresten også en Viggo, som næsten er færdig, og den skal også være færdig nu, for jeg har netop fået at vide, at kollega og hans kone skal til Kina, her i sommer, for at hente en lille dreng. Kollegaen er lystfisker, så mon ikke drengen skal med på fisketur og får brug for en lun bluse?
Jeg vil nu spise en lille portion jordbær af egen avl, de første i denne sæson, derefter må jeg vist hellere finde min dyne, for i morgen kalder jobbet jo igen.

Uha, hvor jeg glæder mig til at få startet på Pippi´s Kjole!!

3 kommentarer:

 1. Jeg hare sett den kjole og den var veldig fin. Lykke til. :))

  SvarSlet
 2. Den ser rigtig spændende ud.. glæder mig til at se den færdig.;)

  SvarSlet
 3. Jeg glæder mig til at se den færdig, men det er jo også lige om snart,for der er jo ild i dine pinde.

  Ja, officielle papirer kræver rygstød, så hurra for naboer og venner der kan lidt mere end en selv.

  Kh. Lis

  SvarSlet