søndag den 12. juni 2011

Det kan strikkepinde også .....


bruges til! Min praktiske svigerinde, fejrede sin runde fødselsdag i går eftermiddag på restaturant, , og vi var nogle stykker, som blev inviteret med hjem til lidt hygge og lidt afslutnings mad. Og tænk dette syn mødte mig i hendes lille have.

Svigerinden havde simpelthen manglet blomsterpinde, men straks kom strikkepindene i brug til dette formål. De ruster jo ikke, og hun henter dem bare og vasker dem af, så er de klar til strikkebrug. Smart ikke? Hermed er idéen givet videre.


Vi overnattede hos datteren og hendes familie i sommerhuset, og hyggede os i dag udendørs, og efter frokost gik turen hjem til matriklen.


Aftensmenu bliver Koldskål, jeg orker nemlig ikke at stille andet an, jeg tror det er havluften, som har tærret på mine kræfter.
I aften skal der strikkes lidt på Camomille, tror jeg, eller måske Vanilla, og et er sikkert i morgen skal strikketasken pakkes for på tirsdag er der strikkecafé, og jeg glæder mig.

2 kommentarer:

 1. God Ide med strikke pinde som blomsterpinde :) Jeg har jo en masse metal pinde i overskud efter at jeg er begyndt at bruge bambus pinde, så den er hermed snuppet.

  Koldskål er altså heller ikke dårligt, og ja vejret tærer på energien, så det er nok derfor din er forsvundet for idag.

  God strikketur på tirsdag.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 2. Ih ja og vi hyggede os bare så meget om tirsdagen :-)

  SvarSlet