onsdag den 8. juni 2011

Hektisk morgen .........

det var hvad der var her på matriklen. Datter og svigersøn, var til fordrag mm. i går, derfor kom de 3 børn på besøg her hos mig, som var alene hjemme p.gr.a. husbonds jobbede på Sjælland med overnatning.

Datteren skulle på kursus i Odense i dag, derfor overnattede hele familien her. Op og med bus til togstationen skulle datteren. De 3 børn + svigersøn skulle have morgenmad, børnene skulle hjælpes i tøjet,, alt deres happengut skulle ud i bilen, hvor også børnene skulle anbringes forsvarligt i deres stole, så kunne svingersønnen kører hjemad med de 3 "guldklumper", som skulle afleveres i deres vuggestue/børnehave, og svigersønnen skulle jo også på job i dag, godt han kan flexe lidt. Det kunne jeg heldigvis også, for efter den morgen trængte jeg lige til 5 min. ro og en kop kaffe inden jeg var klar til at tage på job!
Godt ikke alle morgener er sådan!!!!
Nå, men hyggeligt er det nu, at være sammen med børnebørnene så ofte som vi er, man får et tæt forhold til dem. Det skal nydes nu, det er ikke sikkert de gider en gammel kone, som mig, når de bliver større.
Menuen i aftes var pandekager, og ungerne og jeg hyggede med tur over for at se store maskiner, som laver vejarbejde, for det er jo lidt spændende når man er en dreng på 5 1/2 år, legepladsen blev også besøgt, og mo´fars fuglebade i haven blev også fyldt op.
Og legeværelset blev også indtaget.
Jo, Jo der var liv på matriklen!


Nu er her stille, husbond kommer sent har han meddelt, så der bliver tid til alene hygge med små gøremål, og senere strikkepindene i sofaen og håndboldkamp på TV.

STRIKKEFRONTEN:
Måske vil jeg strikke på VANILLA (som skrider godt fremad, men de vandrette masker, tager nu sin tid), eller måske vil jeg strikke på Camomille (som er ren afslapnings strikketøj) eller måske vil jeg strikke en VIGGO færdig (til en kollega, som for 1 uge siden har fået besked om, at der i Kina, er en lille dreng, som de meget snart skal adoptere. Det er så stort for dem, for de har ventet så længe. Kollegaen er ivrig lystfisker, så mon ikke en dreng på knap 2 år, kan få brug for en VIGGO, for jeg tror han skal med på fisketure i DK i fremtiden.

Ja projekter mangler jeg ikke, men sådan er det vel for mange af VI strikkende mennesker, vi har næsten altid en del i gang.

Det spøger i mit hoved, om jeg på fredag, når jeg igen skal agere nålepude i Århus, lige skal et smut forbi Panduro Hobby, jeg kan mærke, at det vist kribler i mig for, at prøve at lave MASKEMAKØRER selv.

2 kommentarer:

  1. God ide med at lave maskemarkører selv. Jeg beundre dem som kan det. De er bare så smukke, men lav dem i en mere synlig tråd, da de ellers gemmer sig i garnet og bliver strikket med. Det skete for mig, og da jeg ikke lige havde lyst til at strikke 300 masker baglæns kom saksen i brug :S

    Dine børnebørn vil også elske dig når de bliver ældre bare fordi du altid er der for dem. Det gør mine børn ihvertilfælde med deres farmor.

    Kh. Lis

    SvarSlet
  2. Lis: Jeg mener bare, at når de bliver ældre, så får de jo så meget andet al løbe efter, og det forstår jeg jo godt, men så vil jeg helt sikkert komme til at savne nærvær. (ret egoistisk) Men selvfølgelig skal de have mange andre interesser end deres "bedstemor", med tiden. Det ønsker jeg ihvertfald for dem, for sådan skal det være, og derfor er det med at nyde nuet!

    SvarSlet