mandag den 27. juni 2011

Hvorfor er det så træls, at montere

strikketøjet.

Jeg synes altid, at det er den trælse del af strikketøjet, og det undre mig, for det er da rart, at se det færdige resultat, og også rart, at et projekt er færdigt.

Jeg kan jo læse, at der rundt i blog-land, er mange som giver udtryk for det samme, de/vi gider det ikke rigtigt, det der montering - men hvorfor?


Nå, men VIGGO, den 2. af slagsen, er strikket, monteret, vasket og klar til aflevering, som gave, jeg skal bare lige have strikket et par strømper, som skal med i gaven.


Det er synes jeg en super opskrift med fine detaljer, som www.Rasmilla.dk har begået, det bliver nok ikke sidste gang, at jeg strikker efter den opskrift.


Strikketasken, skal pakkes i aften, for i morgen er der strikkecafé! Først skal jeg altså lige i "frikadelleklub", men når jeg ankommer til matriklen igen, ja så skal tasken pakkes, det gælder jo om at være klar!


Sikke da forresten et dejligt vejr vi er beriget med, nyd det!

4 kommentarer:

 1. Ih altså den er så skøn jeg kan godt forstå at du er vild med det mønster.

  SvarSlet
 2. Monteringsarbejdet kan være træls, men gør man sig umage med det, bliver resultatet også superflot...og så er det jo tegn på at et projekt endeligt er færdigt!

  Trøjen er supersød - må vist også have lavet én!

  SvarSlet
 3. Sikker en superflot trøje - den er da en sikker vinder. Jeg hader også monteringen og derfor forstår jeg heller ikke, hvorfor jeg den ene gang efter den anden kaster mig over projekter, med mindst 1000ender, der skal hæftes - sært!
  Kh Karen

  SvarSlet
 4. Jeg kan rigtig godt lide den mere afdæmpede version af Viggo som du har lavet :-) - og jeg har det nøjagtigt som dig, jeg hader at montere!

  SvarSlet