lørdag den 31. august 2013

Mormor sovs .........

Jeg stod op til disse dejlige bøger i går
Det var husbond, som havde opfyldt mine ønsker, så selvom vejret ikke viste sig fra sin pæneste side, var det altså dagen hvor jeg blev et år ældre. Har lige erfaret, at der er flere end mig, som har fødselsdag på den sidste dag af sommeren (iflg.kalenderen), så tillykke til Aslaug www.http://aslaugmork.blogspot.dk/  så vi må vist fejre det en smule på tirsdag hvor vi mødes i strikkecafeen.
Barnebarn og datter har begge  fødselsdag på tirsdag, så vi havde valgt, at fejre alle de 3 fødselsdage i samlet trop.
Vigtigst er jo selvfølgelig Marie´s fødselsdag, hun havde ellers fortalt mig, at hun ville vente med sine gaver til på tirsdag, men fristelsen var for stor, og det er jo helt naturligt når man kun bliver 6 år!
Fejringen foregik hos datteren, husbond medbragte dyrekølle, som han havde marineret og som skulle på grillen, og jeg havde fået betilling på momrmor sovs. Resten stod de unge for. En god dag havde vi, hele familien var samlet, og vejret blev jo op af dagen fint.
Jeg synes jo nok at det var for varmt til den kjole (KARLA) som jeg i vinter strikkede i uld til Marie, men det var den pigen havde valgt at have på, så man kan vel som www.www.http://fridabraga.blogspot.dk/ kalde modellen for fødselsdagskjolen.

STRIKKEFRONTEN: De nye bøger har allerede skabt planer i mit hoved, men lige nu hækler jeg, noget som nok ender som et halsrør, men som også kan fortsættes og ende med at blive et tæppe.

Forstår ikke rigtigt, at jeg ikke hæklede rundt, men det gjorde jeg altså ikke, så det må sys eller hækles sammen for at blive til et halsrør!
Der strikkes også på strømper indimellem, og 2 strikkede nisser spøger også (hvorfor kun strikke nisser i december?)
Forude venter en søndag med ikke så mange gøremål, måske, men måske skal der laves lidt gelé, for mit hjemmelavede gelé er godtnok blevet populært.


2 kommentarer:

  1. Hej Birgit. Tillykke med fødselsdagen til både dig og pigerne :o)

    SvarSlet
  2. Skønt at se kjolen på, den er bare så fin.
    Tak for dejlige mandler i tirsdags :)

    SvarSlet