tirsdag den 20. august 2013

"Luften" har skiftet farve .........

man mærker tydeligt, at sensommeren er her!

Mange ting gør opmærksom på det bl.a disse Høst anemoner.
Det er en køn blomst, men den skal holdes i "ave" ellers invadere den hele haven. En stor buket har jeg lyst til at plukke, men den holder ikke ret læmge, så måske skal jeg bare fryde mig over den ude i haven.

Luftens farve minder også om, at om lidt har jeg fødselsdag, og datteren og barnebarn har også fødselsdag om kort tid (de har det endda på samme dato), så i aftes blev nettet brugt til at handle et par gaver.

Luftens farve har også henledt min opmærksom på, at "snart" skal der bruges lune ting. Strømpepindene er fundet frem, og starten er gået på 5 par børnestrømper. Rester skal bruges, det er planen.
Da min mor levede holdt hun os med hjemmestrikkede strømper, og jeg bedyrede, at ingen fik mig til at strikke noget så kedeligt som strømper. Ja, man kan jo have et standpunkt, men familien kunne jo ikke undvære de hjemmestrikkede, så .......!   Det er nu også ganske hyggeligt at strikke strømper, synes jeg.

Den kommende week-end byder på en del logistik, jeg synes ikke jeg kan få det hele til at hænge sammen, men det ender det jo nok med at det kommer til. Den kommer til at byde på en del samvær både her og der, ja jeg bliver helt forpustet, men kan da bare indimellem falde ned i en stol og strikke de sidste ca. 5 cm på ærmet i PEASY, eller gribe strømpepindene.

Vejrprofeten har på TV lige lovet godt vejr når vi er kommet over i dag, og har sørme også lige fortalt, at dagen er aftaget med HELE 2 timer, så det er ufravigeligt vi har sensommer!

3 kommentarer:

 1. Den vejrudsigt lover godt ..
  Heldigvis kan der komme mange gode sensommerdage inden efteråret for alvor sætter ind. Jeg har fødselsdag i slutningen af september, og har oplevet 22 grader :o) Men man kan godt mærke det begynder at blive mørkere om morgenen nu - og det er næsten det værste.
  Men det har nu også sin charme at krybe indendørs til brændeovnen ;o)

  SvarSlet
 2. Ja, du har ret - uldgarnet er også ved at flytte frem på første række i min garnreol. Heldigvis lover det til at blive en dejlig varm sensommer - og det er skønt, for jeg er altså ikke helt "sommer-færdig" endnu
  Kh Karen

  SvarSlet
 3. Ja hver sin årstid har nu sin egen charme

  Jeg har da nogle af de der høstanemoner men kun en sølle lille klat, syntes ellers det er så fin en blomst ;o) jeg er ikke nogen ørn i en have, men nyder da at se på blomsterne de forskellige årstider.

  SvarSlet