søndag den 4. august 2013

"De små grå" har været på arbejde ......

her søndag formiddag, for som i nok ser ude i siden, så er jeg kommet på ISTAGRAM, men bær over med mig, der vil nok gå et stykke tid før jeg rigtig finder ud af at bruge det!
Fagre ny verden siger jeg bare!!!!
Jeg er jo ikke teen-ager mere, men vil alligevel gerne være med, i denne digitale verden, som vi lever i, dog
tror jeg, at det ville have være lettere hvis jeg havde fået alt det digitale ind med modermælken.

Men tænk en gang hvis nogen havde fortalt min mor dengang jeg blev født, at jeg ville opleve, at man kom til månen?, eller at jeg ville komme til at rejse rundt i verden?, eller at jeg ville blive nødt til, at sætte mig stille og roligt ned og prøve at finde ud af alt det digitale?  Ja, jeg er ikke i tvivl om, at hun ville have rystet på hovedet af dem som fortalte hende det!!!!!
Men som sagt så er jeg kommet på ISTAGRAM, og så ikke et ord mere om det i denne omgang.
 I går blev der lavet SOLBÆRSNAPS, ih det bliver godt når det har trukket ca. 14 dage.
Min genbo og gode venner, gav mig lov til at plukke deres ribs og solbær, og med den overflod blev der til en portion solbærgrød (som min farmor lavede den), men kom lige til at sende grøden med husbond op til de nye husejere, for jeg ved jo at svigerdatter og Regitse er vilde med frugtgrød!!! Nå, jeg plukkede da bare lidt flere solbær og nu er der også solbærgrød til mig!
Solbærsnaps, plejer genboen at lave, og vi at smage, men hvordan mon hun laver den, jo det gør hun sådan:
350 gr. hele friske solbær
175 gr. sukker
5-6 dl. snaps (gerne Svendborg eller Brøndum)
Det hele kommes i et glas med patentlåg, rystes af og til, så sukkeret bliver opløst, trækker i ca. 14 dage, og ih hvor jeg glæder mig til at smage!
Veninde kom lige forbi i går, og når nu svigerdatteren har fortalt mig hvordan iskaffe kan laves, ja så skulle det da prøves, uhm, så hyggeligt.
Jeg har også planer om, at prøve at lave mandler med lakrids og chokolade, ved ikke lige om det bliver i dag, for vinduerne SKAL vaskes, og der skal vel også være tid til lidt afslapning (læste du terrasse med strikketøj?)

3 kommentarer:

 1. Hej jeg er knittertulip på instagram og hvis du er irisvej, så følger vi hinanden ;-).

  SvarSlet
 2. ja, det er jeg, har opdaget (fundet ud af det), du dropper vel ikke bloggen helt, for så er vi da mange som kommer til at savne dine indlæg!

  SvarSlet
 3. Instagram har helt sikkert sin charme
  - men slår nu ikke bloggen :o)

  SvarSlet