torsdag den 15. august 2013

Snakken faldt på knapper, ........

genboen kom på besøg til en kop kaffe, og knap-æsken kom frem. Pludselig opdagede jeg de fine knapper, som jeg for lang tid siden har fået af den selv samme genbo, som dengang syntes, at de kunne passe til børnestrik. Nu passer de så i stedet for til PEASY, helt perfekt blev vi enige om!
Så nu skal det sidste ærme strikkes, og der skal heftes ender.
Indtil videre er jeg tilfreds med resultatet.
Hvad næste projekt bliver vides endnu ikke, måske er tiden inde til start på 5 par strikkede strømper, så børnebørnene ikke fryser om fødderne i den kommende vinter.

Har i forresten set, at www.dqpage.blogspot.dk har sat gang i en give-away, måske skulle jeg også få taget mig sammen til at lave en give-away?

Nu er week-enden for mit vedkommende startet, med en fredags-fridag, (hvor jeg er helt alene på matriklen), som er startet så hyggeligt ved køkkenbordet med kaffe, knap-montering, og så skal der vist følges op på div.blogs. Lidt nyttigt (rengøring, vasketøj, indkøb) bliver det vel også til.
Nå, ja at blogge er da også nyttigt, for jeg får jo masser af inspiration ved at kigge mig omkring i blogland, og der er jo også de kommentarer, som i lægger på min blog, de er jo også  inspirerende og glæder mig, så jo, jeg vil kalde det nyttigt at blogge!
2 kommentarer:

  1. Selvfølgelig er det nyttigt at blogge, selv om det hurtigt kan tage en del af ens tid. God weekend.

    SvarSlet
  2. Den bliver da rigtig fin din Peasy. Så kom du igennem opskriften i god behold kan jeg se. Fine knapper til.

    SvarSlet