torsdag den 22. august 2013

Hvad man i barndommen nemmer etc. ........

Jeg hentyder til at jeg dengang lærte en måde at strikke tåen på strømper. Jeg har aldrig synes særlig godt om den tå, som kommer ud af den måde, men har troligt strikket tåen på den lærte måde, men det skal der ændres på nu, tror jeg?
Et gammelt hefte med strømpeopskrifter er fundet frem, så nu springer jeg ud i det, jeg har jo 5 par børnestrømper som skal strikkes inden vinteren sætter ind.
Jeg er blevet helt opslugt af de strømper, så PEASY må vente lidt på at blive strikket helt færdig. Som det ses, bruges der reste-garn, håber modtageren kan bruge de striber?
Vejret har været så dejligt  i dag, og kaffen blev nydt udenfor sammen med strikketøjet.

Jeg er blev for et par dage siden, da jeg cyklede, bidt af et eller andet insekt på hånden. Jeg måtte af cyklen for at få den til at slippe. Den kunne vist godt lide mit blod, og har gjort, at min hånd er hævet, et par fingre "sover", og det klør helt afsindigt helt op ad armen, og ondt gør det også. Ja jeg ved godt jeg er overfølsom over for myg, men det var ikke en myg. Jeg smørre med recept creme og har spist et par antihistaminer, men her 1 1/2 døgn har jeg stadig gener, af det forbistrede insekt!  Men generne skal ikke stoppe strikkeriet.

Jeg har fridag i morgen, og logistikken for week-enden er gået op. Det bliver en travl week-end, men pyt .....

5 kommentarer:

 1. flot med stribede restesokker, jeg synes det ser glad og frisk ud. og jeg blev færdig med kjolen, som du jo har set på min blog, og prinsessen blev glad.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Det lyder som et bestialsk insekt, der har siddet på dig, forhåbentlig bliver hånden snart i orden igen.
  Det er nogle fine sokker, du strikker, de skal nok blive godt modtaget

  SvarSlet
 3. Gad vide om det har været sådan en 'klæg' eller 'hestebremse' der har bidt dig ? de kan gøre nederdrægtigt ondt. Kender godt det med man har sin måde at strikke sokker på - jeg strikker som jeg lærte af min mormor :o)

  SvarSlet
 4. Rigtig god weekend og held og lykke med strømperne. Nu er alle krebsemaskerne hæklet ;-)

  SvarSlet
 5. God bedring med hånden, det glemte jeg lige at skrive før :-)

  SvarSlet