lørdag den 10. august 2013

LAKRIDSMANDLER ..........

jeg må i gang igen, men pyt, de er nemme at lave og de blev et hit!!
Sådan gjorde jeg:
200 gr. mandler, ristes på tør pande i ca. 10 min, når de er "sprøde" hældes der 2 tsk. Akacie honning og 1 tsk. olie på panden. Hældes ud på bagepapir og drysses,  (medens de stadig er fugtige) med 2 spsk. lakridspulver, måske skal du ryste/gnide dem let for at få lakridspulveret til at hænge ved, Vupti, så har du lakridsmandler.
Du skal IKKE gøre som jeg gjorde. Jeg kom lakridspulveret i en plastpose, men den kunne altså ikke tåle de varme mandler, måske en stegepose kan ?(vil jeg måske prøve næste gang).
Der strikkes på min udgave af PEASY
Ærmerne er nu i gang, strikker dem rundt, så der bliver ikke meget montering. Denne gang faldt lyset rigtigt, det er faktisk den farve som billedet viser!
Jeg tror den bliver super, bare jeg nu kan huske de der engelske udtryk. Vil helt sikkert prøve en engelsk opskrift en anden gang, jeg skylder min "HJÆLPER"  at få det lært!
I går blev der strikket på terrassen og jeg var i godt selskab
Man må jo have noget "børneværktøj", for når far og farfar nu svinger spartel, malerpensel m.m, så synes Vigga, også at hun ville være med. Bordhøjden passer nu ikke rigtigt, men pyt!
Det bliver der vist ikke vejr til terrassen i dag, det regner godt nok ikke lige nu, men det ser ikke ud til at vare længe inden regnen kommer igen. Men endnu en gang pyt,for vi har da haft en juli måned med et suverænt sommervejr! Og når der er godt vejr bliver det indendørs, såsom rengøring o. lign. jo ikke til så meget, så det vil jeg gøre lidt ved i dag.
Rugbrød er sat i ovnen, og både støvsuger, gulvspand og rengøringsmidler er klar til brug, så......
Har nu godt nok lyst til at hækle lidt! Har set de fineste firkanter m/blomster! Og en opskrift på hæklet tæppe!
Nu får vi se, vejret kommer vist til at bestemme, nåja, der skal vel også indlægges pauser i rengøringen, ik?

3 kommentarer:

  1. Uha de mandler kommer til at smage godt, måske man skulle prøve dem en dag. Hvor er hun herlig hende Vigga :-)

    SvarSlet
  2. Lakridsmandler, mums; dem må jeg prøve.
    Jeg havde egentlig også planer om lidt rengøring i dag, men min symaskine overfaldt mig, og så må man jo give efter, ikke sandt?

    SvarSlet